Fie ca vorbim despre epilarea cu ceara traditionala sau cu cea de unica folosinta, fie ca este vara sau iarna, procesul de epilare este o necesitate pentru fiecare dintre noi. Acesta se incadreaza in regulile de igiena si este un ritual ce nu trebuie omis.
Ceara de epilat este cea mai eficienta metoda de indepartare a firelor de par nedorite. Ceara este produsul ce rareste semnificativ reaparitia firelor de par si subtierea acestora. Epilarea cu ceara poate fi efectuata fie la salon, fie acasa. Trebuie insa sa tii cont de faptul ca ceara nu indeparteaza firele scurte; lungime firului de par trebuie sa fie de cel putin jumatate de centimetru pentru ca ceara sa le indeparteze.
Rezultatele epilarii cu ceara dureaza intre 2 si 4 saptamani, in functie de tipul firului de par.
Tipuri de ceara:
Ceara profesionala granule. Este de obicei ceara folosita in saloane. Este cea mai eficienta metoda de indepartare a firelor de par nedorite, dar si cu durata cea mai mare de rezistenta.
Pasta de zahar. Este cea mai noua metoda de epilare. Aceasta nu provoaca foliculita si este mult mai igienica si mai delicata.
Ceara cu aplicator. Este ideala pentru a fi folosita acasa. Aceasta se utilizeaza impreuna cu un aparat ce incalzeste rezerva de ceara.
Pe www.procosmetic.ro iti punem la dispozitie o gama variata de ceara pentru epilat, in diverse impachetari si gramaje.