Cupio Tipsuri naturale A - C18 100buc
16,20 LEI / buc PRP: 18,00 LEI valabil pana la 31 iul.
Cupio Plastilina Patafix Tack-it
14,90 LEI / buc PRP: 15,00 LEI

Unghiile false sunt alternativa ideala pentru femeile active ce isi doresc o manichiura impecabila. Fie ca ai obiceiul de a-ti roade unghiile, fie ca nu ai timpul necesar pentru a aplica oja normala la 2-3 zile, unghiile false sunt solutia ideala.
Tipuri de unghii false:
Unghii cu tips. Acest tip de unghii este cunoscut ca unghii artificiale deoarece sunt aplicate direct pe unghia naturala cu ajutorul lipiciului. Unghiile cu tips pot avea diferite modele, forme, dar si lungimea dorita. Acestea nu afecteaza unghia naturala atata timp cat sunt realizate cu produse profesionale, dar si primesc ingrijirea potrivita. Acestea nu sunt transparente si sunt mai fragile decat cele cu gel sau cu acril.
Unghii cu gel. Constructia cu gel a unghiei face parte tot din categoria unghiilor false. La fel ca in cazul unghiilor cu tips, unghiile cu gel pot avea diferite forme, posibilitatea de a selecta lungimea in forma de preferinte, dar si modelul. Constructia cu gel se realizeaza pe unghia naturala si are o durabilitate de pana la 4 saptamani, necesitand apoi intretinere. Pentru constructia cu gel este necesara pregatirea unghiei inainte prin pilire si indepartearea luciului unghiei. Aplicarea gelului se realizeaza cu ajutorul unui sablon, se introduce in lampa UV pana gelul se usuca complet, iar apoi se indeparteaza sablonul. Apoi, unghia se pileste pentru a obtine forma si lungimea dorita.
Unghii acrilice. In cazul unghiilor acrilice, acestea se contruiesc la fel ca in cazul unghiilor cu gel. Diferenta consta in produsul ce se aplica pe unghii: acesta este realizat din pudra acrilica amestecat cu un lichid special ce formeaza un produs cu care vei realiza contructia unghiei. Acesta nu are nevoie de lampa pentru a se usca, deoarece se usuca la contactul cu aerul.
Pe www.procosmetic.ro gasesti o gama variata de unghii false, atat cu gel, pudra acrilica, dar si tipsuri de la branduri profesionale.