Lakme K.Style Polish - Spray pentru luciu 150 ml
58,50 LEI / buc 65,00 LEI / buc valabil pana la 31 mar.
Keune Care Absolute Volume Spray pentru volum 200 ml
73,95 LEI / buc 87,00 LEI / buc valabil pana la 31 mar.
Wella Eimi Shimmer Delight spray pentru stralucire 40ml
29,38 LEI / buc 34,56 LEI / buc valabil pana la 31 mar.
Wella SP Exquisite Gloss 40ml
61,86 LEI / buc 70,29 LEI / buc valabil pana la 31 mar.

Parul minunat si stralucitor nu mai este doar o utopie, ci este foarte usor de obtinut. Luciul de par este produsul care te ajuta sa obtii un look stralucitor si un par demn de reclame. Dar ca fiecare produs de haircare, luciul trebuie sa fie ales in functie de tipul de par. Luciul de par se gaseste sub diferite forme: fie spray fixativ pentru luciu, fie spray de stralucire sau sub forma de cristale lichide. Parul neted si stralucitor nu mai este doar privilegiul femeilor din reclamele pentru sampon.
Chiar daca ai un par uscat, lipsit de viata si tern, acest lucru nu trebuie sa te ingrijoreze fiindca poti apela oricand la luciu de par. Folositi o cantitate foarte mica de luciu de stralucire pentru a nu incarca firul de par, pentru a capata un aspect stralucitor si un parfum delicat.
Produsul de styling pe care toate saloanele de renume il folosesc pentru un boost de stralucire, acum poate fi al tau. Intra pe www.procosmetic.ro si alege luciul de par profesional de la branduri consacrate la preturi extrem de avantajoase. Obtine un par stralucitor in cel mai scurt timp, fara ca parul sa se lipeasca. Spune adio parului tern si lipsit de stralucire, si iti garantam ca odata ce vei folosi luciu de par professional, acesta va deveni indispensabil.
Fiind etapa finala perfecta pentru orice par frumos si stralucitor luciul de par atrage si reflecta lumina, conferind parului un luciu minunat. Infuzate cu diferite uleiuri hranitoare aceste produse pentru par creeaza un val invizibil de stralucire pura, luminoasa, care ajuta la protejarea parului impotriva elementelor daunatoare ale mediului. De asemenea, intensifica culoarea si suvitele deschise, pentru un par care se reflecta frumos in orice lumina.

Produse de comparat (/5)