Cel mai important instrument intr-un un salon de coafura sau intr-o frizerie este foarfeca de tuns. Este extrem de important atunci cand alegi o foarfeca sa ai in vedere faptul ca in timpul unei tunsori lamele foarfecii se inchid si se deschid de 1000 de ori. Motiv pentru care instrumentul ales trebuie sa fie realizat dintr-un material cu rezistenta ridicata pentru a putea face fata utilizarilor frecvente, sterilizarii si igienizarii zilnice.

Pentru a obtine o tunsoare frumoasa si bine finisata, foarfeca de frizerie trebuie sa fie precisa, si sa taie din prima, usor si fara a insista. In plus, avand in vedere cat timp dureaza realizarea unei singure tunsori, foarfeca trebuie sa fie ergonomica si usor de manevrat, astfel incat sa nu provoace disconfort hair-stilistului ce o utilizeaza.

La Procosmetic, vei descoperi o multime de foarfece de tuns destinate uzului profesional si care indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate. Indiferent daca alegi o foarfeca de tuns profesionala sau o foarfeca de filat, vei avea garantia ca ai ales cea mai buna varianta pentru a realiza tunsori ca la carte.

Doar utilizand o foarfeca de tuns profesionala iti vei multumi atat clientii, cat si pe tine, realizand cele mai frumos finisate tunsori.

Procosmetic este magazinul online unde vei gasi branduri precum: Jaguar, Akashi, Olivia Garden si Kasho, unii dintre cei mai mari producatori de foarfeci de tuns din domeniu. Ce mai astepti? Alege acum cele mai bune foarfece de tuns pentru afacerea ta!