Parul aranjat iti schimba complet infatisarea. insa nu intotdeauna avem timp de pierdut in fata oglinzii pentru a-l coafa, astfel incat apelam la mici trucuri si produse de styling. Spuma de par este unul dintre cele mai folosite produse de styling atat pentru barbati cat si pentru femei ce ne vine in ajutor atunci cand suntem pe fuga. De ce este atat de populara spuma de par? Pentru ca poate fi aplicata atat de parul umed cat si pe cel uscat, de la radacina la varf si pe orice tip de par, fie lung, fie scurt. Asadar spuma de par este potrivita pentru orice tip de par si in plus, este extrem de usor de folosit si obtii o coafura rapida, intr-un timp record.
Ce tipuri de spuma de par exista?
Spuma pentru fixare
Spuma pentru volum
Spuma pentru definirea buclelor
Spuma cu efect antistatic
Spuma pentru par cret
Spuma cu grad mic, mediu sau ridicat de fixare. In functie de cifra pe care o gasesti pe recipient, pe o scara de la 1 la 5, unde 1 reprezinta cel mai mic grad de fixare, poti opta pentru gradul de fixare pe care il preferi.
Cum se foloseste spuma de par?
Se aplica pe parul umed, dar nu ud. Pentru o aplicare corecta, se agita foarte bine produsul intainte de folosire. Se pune in palma o cantitate mica de spuma si se distribuie pe par. Se stilizeaza dupa plac si se lasa sa se usuce de la sine.
Intra pe www.procosmetic.ro si descopera spuma potrivita tipului tau de par. Alege dintre spumele de par profesionale cu diferite texturi si de la diferite branduri.