Barbicide®: simbolul igienei in saloanele din intreaga lume!
BlueCo Brands, cunoscuta si sub numele de King Research Inc., este o colectie clasica de multe marci iconice de epoca de produse de infrumusetare si de frizerie, cum ar fi Barbicide®, Lucky Tiger, Triple Lanolin, Clippercide®️, Ship Shape®️ si Dy-Zoff®️.
Barbicide®, cea mai mare marca a companiei si lider de piata in categoria sa, a fost lansata in 1947 in New York si a reprezentat standardul industriei pentru servicii sigure in saloane si frizerii timp de peste o jumatate de secol.
Barbicide® este probabil cea mai emblematica dintre toate simbolurile din industria de infrumusetare profesionala.
Culoarea albastra, caracteristica marcii, este bine cunoscuta, Barbicide stabilind standardul de igiena de mai bine de o jumatate de secol.
Fiind un clasic american recunoscut si simbolul original pentru dezinfectia profesionala a saloanelor de infrumusetare si a frizerilor, Barbicide® figureaza chiar si in colectia permanenta a Muzeului National de Istorie Americana de la Smithsonian din Washington DC.
In calitate de partener al industriei de infrumusetare, Barbicide® se angajeaza sa educe profesionistii din industria de infrumusetare pentru a asigura un serviciu sigur.