Familia de produse Dr. Spiller s-a nascut in 1959 in Alpii Bavarezi. Laboratorul se afla si azi tot acolo, unde plantele, extractele din plante, uleiurile naturale si esentele provenite din toate colturile lumii sunt atent verificate, realizand produse pentru ingrijirea tenului care completeaza si sustin sistemul natural propriu al pielii.
Timp de 50 de ani marca si-a pastrat prestigiul pe piata datorita produselor si tratamentelor inovatoare si de calitate ireprosabila, folosind tehnologia de varf din domeniu. In zilele noastre Dr. Spiller dispune de 5 linii complete si o gama foarte larga de produse care ofera solutii eficiente in tratarea oricarui tip de piele si a oricarei probleme.
Produsele Dr. Spiller au la baza cunoasterea amanuntita si intelegerea functionarii pielii. Conceptia Dr. Spiller este simpla: sa hidrateze, sa protejeze si sa sustina functiile naturale ale pielii cu ajutorul unor substante active biomimetice. Acest lucru inseamna ca aceste produse nu lupta impotriva naturii, ci imita procesele naturale ce se deruleaza la suprafata pielii.
Produsele Dr. Spiller sunt produse naturale, hipoalergene si sunt deosebit de benefice pentru tenul sensibil si predispus la alergie. Contin substante active de calitate ireprosabila si sunt realizate cu ajutorul celor mai noi tehnologii. Aceste produse dau rezultate foarte bune, minimalizand riscul aparitiei iritatiilor si a reactiilor alergice, acestea datorandu-se alegerii cu multa grija si atentie a substantelor active.