In 1998 un grup de experti in domeniul ingrijirii profesionale si internationale a parului au dat viata unui proiect antreprenorial de calitate Made in Italy.
Brandul Artègo a fost infiintat adunand cunostinte si competente de specialitate: un proiect menit sa formeze si sa promoveze talentul creativ si tehnic al coaforilor, precum si personalitatea artistica a acestora; sa ofere spatiu artizanatului si inovatiei in materie de formulare; sa asculte nevoile saloanelor si sa sublinieze originile italiene ale traditiei sale de frumusete.
De atunci, compania si-a continuat calatoria, crescand in mod constant animati de dorinta de a crea frumusete si de explorarea constanta.
Astazi, marca este vanduta in peste 40 de tari diferite din intreaga lume.
Fitotehnologia sta la baza filozofiei Artègo: natura care inspira si stiinta care ghideaza.
Astfel se obtin cele mai bune rezultate tehnice si de frumusete echilibrand elementele naturale, prezente in toate formulele: ingrediente naturale si organice, eficiente si durabile; principii active provenite din cercetarea stiintifica.
Laboratorul de cercetare si dezvoltare Artègo lucreaza in sinergie cu cei mai buni profesionisti si cu cele mai avansate universitati in materie de cosmetologie si tricologie, pentru a dezvolta produse cu substante active pentru ingrijire care respecta scalpul si integritatea structurala a parului.
Aceasta permite hair stylist-ului sa obtina cea mai buna sinergie intre ingrijirea si respectul pentru par, frumusetea cosmetica, succesul tehnic si cele mai bune rezultate.