English version  /  Versione italiana


Cine suntem noi? Suntem Procosmetic si numele ales ne reprezinta, specialisti in domeniul comercializarii si distributiei de produse cosmetice profesionale de inalta calitate, in randul saloanelor de infrumutesare si al centrelor SPA.

Povestea noastra a inceput in anul 1997 cand Sipos Eugen a infiintat firma INFO GROUP SRL, cu domeniul de activitate in sectorul comercializarii si distributiei de produse cosmetice profesionale, pentru ca 15 ani mai tarziu cei doi fii, Sipos Alexandru Eugen si Sipos Teodor sa duca afacerea la un alt nivel, lansarea brand-ului Procosmetic in mediul online.

De-a lungul celor 24 de ani de activitate ti-am castigat increderea prin intermediul calitatii produselor si serviciilor noastre.

Iti punem la dispozitie produse profesionale ce se pliaza perfect nevoilor tale, de la cele mai renumite branduri din industria de beauty de pe intreg mapamondul.

Cu o echipa tanara si in continua crestere, formata din 20 de colegi cu pregatire de specialitate in domeniul beauty si customer service ce isi desfasoara activitatea in 3 locatii distincte din Ramnicu Valcea, raspundem tuturor solicitarilor pentru a livra cea mai buna experienta de cumparare si consultanta.

Perfectiunea nu am atins-o inca, dar muncim cu pasiune pentru atingerea obiectivelor si oferim intodeauna servicii de calitate.

Suntem lider de piata, cu o retea de distributie ce acopera in prezent 18 judete. Datorita promptitudinii agentilor nostri ajungem rapid in salonul tau si suntem pregatiti sa iti oferim cele mai bune solutii.

Fie ca esti la inceput de drum sau ai nevoie de ajutor, iti oferim consultanta personalizata in functie de cerinte si o gama extinsa de produse profesionale pentru care poti beneficia de oferte speciale daca alegi sa mergi pe drumul catre success alaturi de noi.

Ne mandrim cu un portofoliu de peste 13.000 produse profesionale ce se grupeaza in 5 mari categorii: Coafura, Barber, Cosmetica, Manichiura/Pedichiura si Make up.

Cu daruire si multa munca indraznim sa ne dorim sa fim din ce in ce mai buni. Din acest motiv feedback-ul tau este foarte important pentru noi. Suntem receptivi si primim cu mare drag sugestiile si ideile tale de imbunatatire ale serviciilor oferite, doar asa putem creste impreuna.

Te invitam sa fii alaturi de noi pe:

Facebook: https://www.facebook.com/procosmetic.ro/

Instragam: https://www.instagram.com/procosmetic.ro/

Blog: https://www.procosmetic.ro/blog/

Whatsapp: 0785 187 777

Mail: [email protected]

Daca te abonezi la newsletter-ul nostru poti afla despre promotiile, noutatile si beneficiile de care te poti bucura.

Distributie directa:
    Acoperim prin agenti proprii 18 judete. 
 
 
 
 
 
 
 
Produse de comparat (/5)