Gamma Più inglobeaza experienta si calitatea de peste treizeci de ani in industrie, prezentand o  gama exclusiva care se remarca prin inovatie, calitate si stil.
Produsele Gamma+ indeplinesc nevoile de inalta performanta ale celor mai buni hairstylisti din lume.
Cercetarea constanta pentru inovatie tehnologica are ca rezultat produse de ultima ora; dezvoltarea, productia si controlul sunt implementate in totalitate in fabrica proprie si aceasta este cheia pentru a oferi o calitate ridicata.
Componentele sunt selectate cu atentie pentru a crea produse sigure; acestea sunt testate si verificate cu strictete, una cate una, pentru a asigura fiabilitatea.
Cele mai importante targuri internationale pentru coafura si ingrijirea profesionala a parului sunt standardele pe care Gamma+ le vizeaza, iar calitatea la nivel inalt este ceea ce tintesc.
Pentru a-si testa performantele, Gamma+este nelipsita de la toate evenimentele principale de testare, prezentare si concursuri: Cosmoprof Worldwide din Bologna, Cosmoprof Asia si America de Nord, Intercharm din Moscova, Beauty World din Dubai, MCB din Paris, Top Hair din Düsseldorf, Salon Look din Madrid.