Epilarea este procesul ce isi face loc in rutina fiecarei persoane. Insa fie ca folosesti lama, epilatorul, ceara traditionala sau pe cea de unica folosinta, pielea dupa epilare tinde sa se irite si tocmai de aceea folosim creme sau lotiuni speciale dupa epilare ce calmeaza si ingrijesc pielea. Dupa epilare, este necesara folosirea unui produs ce indeparteaza surplusul de ceara ramas pe piele. Folosirea produselor dupa epilare nu doar indeparteaza ceara, dar si hidrateaza pielea si o calmeaza.
Exista diferite forme de produse ce pot fi folosite dupa epilare: lotiune, balsam, ulei, lapte, gel. Produsele concepute pentru a fi folosite dupa epilare, indeparteaza cu usurinta reziduurile de ceara dupa epilare si elimina senzatia lipicioasa de pe piele. De asemenea, acestea calmeaza roseata si iritarea. Complexul de ingrediente din compozitia produselor contribuie la incetinirea cresterii firelor de par, care devine mai subtire si cu radacina mai slabita.
Pe www.procosmetic.ro iti punem la dispozitie o gama variata de produse pentru ingrijirea pielii dupa epilare de la branduri consacrate, la preturi excelente.