Fardul de pleoape si culoarea ochilor

Fardul de pleoape… un element nelipsit din cadrul machiajului de seara, cat si a celui de zi cu zi. Cu ajutorul fardului de pleoape reusim sa ne conturam un look armonios, sa ne scoatem in evidenta trasaturile frumoase si, de ce nu, sa stralucim!


Pentru ca machiajul tau sa aiba un grad mare de rezistenta si sa ramana intact ore in sir, iti recomand sa folosesti un fard de pleoape profesional. Beneficiile sunt numeroase. Pe langa faptul ca machiajul ochilor va ramane perfect intact pe durata lunga de timp, fardurile de pleoape profesionale sunt rezistente la apa; culorile sunt foarte pigmentate, compatibilitatea dintre nuante face ca machiajul rezultat sa fie unul placut si armonios din punct de vedere cromatic iar aspectul creat este unul satinat, mat sau cu un luciu elegant. Pentru evenimente speciale poti incerca una dintre paletele de farduri de ochi de la Make-up Atelier Paris.

Alegerea culorii potrivite de fard este un aspect care sigur te intereseaza. Probabil ca te-ai intrebat adesea care este culoarea de fard care te avantajeaza. Si pentru a elucida aceasta problema, am o sugestie pentru tine: alegeti fardul de pleoape in functie de culoarea ochilor tai. Urmand acest truc, in mod sigur o sa reusesti sa iti evidentiezi trasaturile si sa obti un aspect frumos. Si iata cum poti face acest lucru…

Ochii caprui

Ochii caprui sunt cei mai des intalnitit. Poti folosi variate culori pentru machiajul acestor ochi, de la culori si nuante pamantii pana la culori si nuante inchise de mov, albastru si chiar negru. Pentru un machiaj rezistent pana la 24h, incearca Make-Up Atelier Paris paleta farduri de ochi 5 culori T17. Aceasta paleta iti ofera sansa de a crea umbre si culori fine care sa rezulte in aspecte interesante. Paleta contine 5 nuante diferite: Coral pearl T171, Pink gold T172, Orange pearl T173, Black star red T174 si Muscat T17.

Ochii verzi

Daca ai ochii verzi esti norocoasa. Poti folosi orice culoare de fard, insa pentru a reliefa frumoasa culoare cu care ai fost inzestrata, iti recomand sa utilizezi nuante de verde, albastru si mov. Poti sa folosesti Make-Up Atelier Paris paleta farduri de ochi 5 culori T08. Paleta contine 5 nuante diferite: White gold T081, Canary yellow T082, Acid green T083, Forest green T084 si Black green T085, toate concepute special pentru ochii verzi. Aplicarea acestora se face cu o pensula speciala.

Ochii albastri

Pentru aceasta culoare de ochi ar trebui sa optezi pentru nuante de albastru, roz si mov. Poti incerca Make-Up Atelier Paris paleta farduri de ochi 5 culori T09. Culorile sunt foarte pigmentate, aspect ce te va ajuta in obtinerea unui machiaj uimitor. Paleta contine 5 nuante diferite: Petal T091, Blue pink T092, Shimmer deep purple T093, Shimmer lilac T094 si Shimmer iris T095.

Ochii negri

Poti obtine un machiaj frumos al acestor ochi daca optezi pentru culori mai calde si nuante deschise. O varianta buna este Make-Up Atelier Paris paleta farduri de ochi 5 culori T10. Paleta contine 5 nuante diferite: Beige mauve T101, Wooden rose T102, Brown mauve T103, Black star plum T104 si Brown violet T105. Aplicarea acestora se face cu o pensula speciala. Pentru stabilitate, se aplica peste o baza pentru fardul de ochi.

Indrazneste! Alege culoarea de fard cea mai potrivita pentru tine si cu siguranta look-ul tau o sa fie unul surprinzator!

Articole similare

7 trucuri pentru un machiaj perfect
7 trucuri pentru un machiaj perfect
Fiecare femeie iubeste machiajul ai orice tehnica ce ar putea sa o faca cat mai frumoasa, sa o scape de cearcane, de riduri si mai ales de imperfectiunile tenului. Isi doreste sa aiba gene cat mai...