7 trucuri pentru un machiaj perfect

Fiecare femeie iubeste machiajul ai orice tehnica ce ar putea sa o faca cat mai frumoasa, sa o scape de cearcane, de riduri si mai ales de imperfectiunile tenului. Isi doreste sa aiba gene cat mai dese si de aceea apeleaza la gene fir cu fir profesionale, sa ascunda orice imperfectiune a fetei si de aceea foloseste fond de ten si sa aiba buze fermecatoare de un rosu aprins si foloseste un ruj de buna calitate.


Si daca urmeaza sa participi la un eveniment special, trebuie sa stii ca ar fi bine sa apelezi din timp la specialisti pentru acele gene fir cu fir sau prea cunoscutele gene false care vor da ochilor tai un farmec cu totul irezistibil.

Iata mai jos 7 trucuri de machiaj perfect:

1. Ai grija la ridurile de pe buze

Nu trebuie sa fii cu nimic surprinsa atunci cand spunem ca pana si pe buze exista riduri, De aceea, este bine sa aplici un balsam de buze, hidratand zona si care va umple ridurile si abia mai apoi se va aplica rujul in culoarea dorita.

2. Ai grija la sprincene

Iata un alt aspect pe care trebuie sa il urmaresti. Pentru a avea un machiaj perfect ar fi bine sa urmaresti ca sprincenele tale sa fie perfect echilibrate, sa fie nici mai lungi si nici mai scurte, nici mai groase si nici mai subtiri, Alege un creion special si mai ales foloseste-te de indemanarea cosmeticienei.

3. Ascunde ochii obositi

Nu trebuie sa arati niciodata ca ai avea cearcane. De aceea este bine sa folosesti putin fard alb sub pleoape si sub sprincene, dar si fond de ten. De asemenea, ai putea sa incerci sa te folosesti de desimea genelor si sprincenelor si sa apelezi la solutiile noastre de gene fir cu fir profesionale, pentru a combate impresia de pleoape cazute.

4. Ochi mari si frumosi

Machiajul ochilor necesita multa atentie si acest lucru pentru ca ochii sunt cei ce ofera multa expresivitate machiajului. Pentru a avea ochi mari si frumosi foloseste-te de gene false, dar si de tehnicile de machiaj care iti vor pune in valoare culoarea si forma ochilor. Aceste gene fir cu fir de la procosmetic.ro sunt foarte usor de pus si ofera un plus de frumusete fetei tale.

5. Mascara rezistent la apa

Chiar daca ai gene fir cu fir, tot trebuie sa folosesti mascara. Este indicat sa utilizezi un produs rezistent la apa, pentru a evita curgerea rimelului.

6. Ascunde defectele cat mai placut

Aplica fond de ten oriunde este necesar si pentru a da senzatia unui ten perfect. Nu uita de nas, frunte, barbie, pometi – zone de mare interes si mai ales zone care trebuie sa arate cat mai bine. Nu aplica o cantitate prea mare si la final este bine sa folosesti un strat de pudra.

7. Foloseste pensule

Iata un alt aspect cat se poate de important. Este nevoie sa folosesti pensule rotunjie si bogate care sa te ajute sa intinzi cat mai bine fardul, fara a avea surplus, dand un efect nedorit chipului tau. Fardul se va aplica din zona pometilor, dinspre par catre mijlocul fetei tale. Se aplica orizontal si niciodata de sus in jos sau invers. Daca vei avea zona pometilor mai deschisa la culoare vei avea impresia ca esti mult mai tanara.