Cum sa iti alegi samponul corect

Felul în care îți alegi șamponul este esențial pentru părul tău. În funcție de acest aspect, îi poți provoca mai mult bine sau, dimpotrivă, chiar rău părului tău. Alege responsabil! Folosește mereu un sampon care să corespundă nevoilor părului tău. Multe dintre noi facem adesea greșeala de a folosi diferite șampoane, din dorința de a testa mai multe, la intervale foarte scurte de timp. Nu este un obicei corect deoarece toate aceste schimbări îți pot agresa scalpul și firul de păr. De altfel, nu este nici indicat să folosești același șampon pe o perioadă prea mare de timp (peste 2 ani), deoarece firul de păr se obișnuiește cu compoziția șamponului iar acesta nu își va mai face efectul ca la început. Pentru a rezolva cu bine toate aceste probleme, m-am gândit să îți prezint câteva criterii în funcție de care îți poți alege corect șamponul!

Șamponul de accelerare a creșterii părului

Folosirea acestui tip de șampon este foarte utilă dacă te confrunți cu o creștere lentă a părului. De altfel, poți utiliza acest tip de șampon dacă te confrunți și cu o cădere sau rupere accentuată a părului. Recomandarea mea pentru tine este Indola Specialists șampon pentru creșterea părului. Acest șampon are proprietăți uimitoare: reduce căderea părului, sporește densitatea părului, mărind circulația sanguină la nivelul scalpului și stimulând regenerarea celulelor. Un păr lung și sănătos are nevoie de Indola Specialists șampon pentru creșterea părului grație beneficiilor sale: asigură o creștere sănătoasă a părului, curăță delicat scalpul și firele de par, contribuie eficient împotriva căderii părului, revitalizează fibrele capilare, întinerește textura, întărește structura firelor de păr. Comandă și tu acest șampon de pe site!

Sampon par vopsit

Dacă te vopsești, este important să folosești un șampon care să te ajute să îți întreții culoarea pe o durată lungă de timp. De altfel, un șampon conceput special pentru părul vopsit are multe proprietăți care mențin culoarea intactă, îi redau strălucirea și luciul inițial și contribuie în hidratarea părului. Un astfel de șampon este Wella Professionals Brilliance șampon păr vopsit cu structura fină normal. Șamponul cu formulă delicată intensifică rezultatele de colorare. Părul cu structura fină sau normală devine plin de strălucire și vitalitate, iar culoarea rezistă mai mult. Încearcă-l și tu!

Wella Professionals Sampon pentru par vopsit cu structura fina&medie Invigo Color Brilliance Fine/Medium 500ml

Șamponul antimătreață

Dacă te confrunți cu problema mătreții, trebuie să utilizezi un șampon care să combată această problemă, conceput cu o formulă specială. Eu îți recomand să încerci Wella Professionals Sampon antimatreataSamponul Invigo Clean Scalp este special conceput pentru curatarea si ingrijirea parului si scalpului afectate de matreata. Calmeaza scalpul, si ofera parului o senzatie de hidratare si de prospetime imediata. Formula energizanta cu piroctone olamine combate matreata si indeparteaza scuamele vizibile.

Wella Professionals Sampon antimatreata cu piroctone olamine Invigo Scalp Balance Anti-Dandruff 300ml

Șamponul pentru păr degradat

În cazul în care părul tău este agresat și degradat, ar trebui să folosești un șampon care să amelioreze aceste probleme. Caută-ți un șampon pe baza de uleiuri esențiale sau un șampon care să te ajute în hidratare și reparare. Îți sugerez să încerci Wella Professionals Fusion Sampon pentru reparare. Este un șampon delicat ce repară și restructurează părul slăbit și degradat, precum și vârfurile despicate și deteriorate. Comandă-l și tu dacă te confrunți cu aceste probleme!

Wella Professionals Sampon pentru reparare intensa Fusion Silksteel 250ml

Alege-ți în mod corect șamponul, în funcție de necesitățile și problemele lui. Doar așa îl poți ajuta să fie sănătos!

Articole similare

Tips & tricks ingrijirea parului acasa
Tips & tricks ingrijirea parului acasa
Podoaba capilara joaca un rol foarte important in aspectul fizic al fiecarei persoane. De ingrijirea parului se pot ocupa atat persoanele specializate din saloanele de infrumusetare, insa te poti...