Masti de par - 5 secrete de ingrijire pentru par scurt- Punem pariu ca nu le stiai!

Adoptarea unei tunsori scurte este considerata de foarte multe dintre femei o adevarata eliberare! Aceasta decizie inseamna mai putin timp de alocat pentru spalarea si coafarea parului si noi modalitati interesante de aranjare! Si noi suntem de acord ca poti face furori cu o tunsoare scurta, daca iti ingrijesti corect parul!

Te-ai tuns de curand si nu stii cum te vei descurca cu stilizarea podoabei capilare dupa ce parasesti salonul de infrumusetare? Vorbim astazi despre ce masti de par sa alegi si despre alte trucuri importante de hairstyling pe care punem pariu ca nu le stiai!

  1. Chiar daca ai parul scurt, nu inseamna ca nu are nevoie de hidratare. In functie de structura firului tau de par, tine cont de faptul ca o lungime mai scurta ar putea sa implice un efort mai mare de aranjat, mai ales daca vorbim despre lipsa volumului, de exemplu. Din acest motiv, ingrijirea podoabei capilare trebuie sa inceapa prin utilizarea unor masti de par hidratante si fortifiante, nu inainte de aplicarea unui sampon pentru volum sau anti-frizz.
  2. Daca tot am mentionat ceva mai devreme despre samponul pe care ar trebui sa-l folosesti, trebuie sa spunem ca odata cu noua schimbare de look e foarte posibil sa iti speli parul mai des, intrucat aceasta etapa nu mai este o corvoada. In acest caz, iti recomandam folosirea unui sampon pentru uz zilnic, a carei actiune va fi mai blanda. Chiar de pe site-ul nostru poti achizitiona sampoane destinate utilizarii frecvente!
  3. Faptul ca acum porti o tunsoare scurta nu te scuteste de pasii de baza din rutina de ingrijire a parului, printre care se numara si uscarea. In general nu este o idee buna sa te culci cu parul ud si nici sa-l lasi sa se usuce in voie, indiferent de temperaturi de afara. In special in situatia in care ai un par scurt nu ar trebui sa treci peste uscare folosind foehnul si o perie de par.
  4. Ce faci in cazul in care nu ai dormit acasa si nu ai la indemana ustensilele necesare pentru a-ti coafa parul? Pai, lucrurile sunt simple daca esti posesoarea unei tunsori scurte. De fapt, ai tot ce iti trebuie mai aproape decat crezi, asa ca nu iti mai trebuie nici macar o perie de par! Foloseste-ti degetele pentru a-ti piepta si aranja parul! Este mai simplu decat ai fi crezut, nu-i asa?
  5. Coafarea parului scurt este o provocare daca nu ai putina indemanare si daca ai un par cu o personalitate foarte puternica! Singura metoda prin care poti iesi din impas daca te-ai regasit in descrierea pe care tocmai am facut-o este sa folosesti produsele de hairstyling potrivite. Parul scurt este mult mai receptiv la produse precum cremele sau gelurile de par, de aceea ele sunt mai potrivite pentru tine. Renunta la spuma de par si la folosirea fixativului in exces, pentru ca ele vor conferi parului scurt un aspect mult prea incarcat.