Nika Placa de par profesionala Curve Styler 38mm
808,20 LEI / buc PRP: 898,00 LEI valabil pana la 31 iul.
Nika Beauty Excellence, un brand premium 100% made In Italy de produse profesionale de ingrijire si infrumusetare a parului, este astazi o excelenta importanta, un punct de referinta in sectorul de ingrijire a parului.
Pune cercetarea si dezvoltarea in fruntea produselor extrem de avansate destinate parului sanatos si frumos.
In laboratoarele Nika, ingrijirea profesionala a parului devine o stiinta de ultima ora dedicata indeplinirii viselor consumatorilor, obtinand excelenta prin frumusetea parului.
Prin dezvoltarea de produse inovatoare, alese si apreciate de profesionisti din intreaga Europa, Nika a atins un nivel inalt al calitatii profesionale, castigand increderea clientilor si a stilistilor.
Formulele exceptionale si combinatiile de principii active testate cu scrupulozitate creeaza o sinergie functionala de eficacitate dovedita si de cea mai inalta calitate.
Combinatie de tratamente exclusive de lux, produse de inalta calitate, formule unice si ingrediente extraordinare, toate create pentru a satisface toate nevoile fiecarui profesionist si pentru a raspunde dorintei de frumusete a clientilor sai.
Pasiunea, creativitate, inovatia si stilul se afla in centrul filozofiei marcii.