0785 187 777COSUL MEU
0 "review-uri"

Nu ai niciun articol in cos.

Product was successfully added to your shopping cart.

Produse profesionale pentru Manichiura si Pedichiura

Procosmetic se afla in intampinarea saloanelor de frumusete care ofera si servicii de manichiura-pedichiura. Astfel, sunt puse la dispozitie produse dintr-o gama variata, tot ce are nevoie un salon si anume: aparatura manichiura, dezinfectanti, instrumente manichiura, mobilier manichiura-pedichiura, oja semipermanenta si accesorii, unghii false si multe altele necesare. Produsele profesionale furnizate de Procosmetic sunt intalnite in saloanele renumite din tara, sunt produse de top care indeplinesc gusturile cele mai exigente.

Un kit de oja semipermanenta este iubit de femeile care pun pret pe aspectul impecabil, care aleg sa se bucure de produse profesionale chiar si la ele acasa, nu doar la salon.

Produsele profesionale de manichiura si pedichiura, un gel de unghii de la o marca de renume inseamna implicit servicii de top ale salonului tau, deci cliente multumite care se intorc. Procosmetic furnizeaza produse de la cei mai mari producatori din domeniu: Thuya, Cupio, Seche Vite la preturile cele mai bune.

 

Seteaza descrescator

   

Articolele de la 1 la 24 dintr-un total de 1891

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Seteaza descrescator

   

Articolele de la 1 la 24 dintr-un total de 1891

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5