Avantajele de a-ti face manichiura la salon

Sursa foto: E-biurowce

 

Iti spui de ceva vreme ca trebuie neaparat sa iti aloci timp pentru a-ti face manichiura. Iti planificasei pentru weekendul acesta, dar ghinion, a intervenit altceva. Iti propui sa reusesti intr-una din serile saptamanii care a inceput, dar de fiecare data apar treburi casnice urgente, iar oboseala si dorinta de a pune capul pe perna primeaza. O varianta sigura este sa suni la salon si sa iti faci o programare la manichiura. Este un rasfat pe care il meriti si pe care vei vrea sa il repeti. Avantajele de a iti face manichiura la salon sunt certe.


Servicii profesionale

Personalul specializat al salonului, tehnica, echipamentul, produsele aplicate, igiena, finisajul, durabilitatea, toate acestea conduc la o manichiura impecabila. Persoana care iti face manichiura doreste sa iti ofere momente de rasfat si relaxare. Are o sumedenie de idei si sugestii, stie ce se poarta, astfel ca tu vei pleca cu o manichiura originala, plina de creatie.

Rasfat, rasfat, rasfat

Un salon profesionist stie sa ofere clientei atmosfera propice pentru a se relaxa. Pe langa designul modern al salonului, ambianta este una favorabila pentru a te destinde, fundalul sonor, parfumul incaperii, cafeaua pusa la dispozitie. De asemenea, nu este vorba doar de o simpla aplicare a ojei, persoana din salon are grija de fiecare pas al procesului cu mare atentie, inclusiv curatare, hidratare, masaj pentru ca tu sa te simti ca o regina.

Produse profesionale

Saloanele profesionale pun la dispozitie o gama variata de sticlute de oja semipermanenta din care poti alege, toate de la producatori de renume. In plus, o relatie buna pe care ti-ai creat-o cu esteticiana iti va permite sa ii ceri sfaturi, poti opta pentru a cumpara oja semipermanenta profesionala, baza pentru oja (base coat) sau top coat pentru matifiere. In plus, cand te vei simti curajoasa poti incerca unghiile false pentru o schimbare de stil indrazneata.

Igiena impecabila

Saloanele profesionale au ca principiu de baza igiena la cel mai inalt nivel. Acestea trebuie sa respecte reguli stricte de igiena care includ si aruncarea materialelor de unica folosinta. Utilizarea instrumentelor de la un client la altul, lipsa sterilizarii sunt doar mituri, pentru ca practica intr-un salon profesionist tine cont de o igiena impecabila.

Servicii complementare disponibile

Atunci cand ai ales sa iti realizezi manichiura la salonul tau preferat, exista desigur si alte servicii complementare care iti sunt puse la dispozitie. Uneori acestea se afla disponibile intr-un pachet avantajos, de exemplu te bucuri de pensat, tratament facial si manichiura la un pret bun. Poti alege insa sa iti oferi o zi completa de relaxare la salon, o zi pentru tine si sa optezi nu doar pentru manichiura, cat si pentru alte servicii cum ar fi epilat, vopsit sprancene sau aplicare gene false. O sa vezi ca de fapt inseamna o economie de timp semnificativa, fara mai multe drumuri facute, fara sa te chinui singura acasa. Vei iesi de la salon o persoana noua, fericita si increzatoare. Merita, nu-i asa?