Invata cum sa realizezi machiajul Smokey Eyes acasa

Ai admirat mereu machiajul intens al ochilor la alte persoane? Ti-ai dorit intotdeauna sa porti un astfel de machiaj si nu ai avut curajul sa il incerci? Pentru ca traversam o perioada plina de nesiguranta si incertitudine, iar vizitele la salon s-au rarit considerabil, asta nu inseamna ca nu putem obtine un machiaj profi acasa. In articolul de astazi iti prezentam un tutorial de make-up realizat cu produsele Evagarden Make-Up pentru a obtine o privire intensa si seducatoare. Pe langa micul videoclip din acest articol, te vom ghida pas cu pas si iti vom arata produsele pe care sa le folosesti in realizarea acestui machiaj spectaculos. De data aceasta make-up artistul si trainer international Federica Turatti, explica pe intelesul tuturor, dar face si o demonstratie despre cum poti obtine un machiaj impecabil de tipul Smokey Eyes. Fie ca te pregatesti de o seara in oras, fie ca ai un eveniment special sau o sedinta foto, Smokey Eyes este tipul de machiaj preferat de majoritatea doamnelor si domnisoarelor si cel mai solicitat tip de machiaj atunci cand mergi la salon. Acesta pune in evidenta ochii si ii contureaza in asa fel incat vei obtine o privire seducatoare si plina de pasiune.


Inainte de aplicarea oricarui tip de machiaj, exista o pregatire a pielii ce nu trebuie omisa niciodata. Pentru inceput, este necesar ca pielea sa fie complet curata si demachiata. Daca ai resturi de machiaj mai vechi, este indicat sa le indepartezi cu ajutorul unei ape micelare (precum cea de la Evagarden) sau cu un demachiant. Dupa demachiere, aplica Lotiune pentru fata HydraOne, deoarece aceasta aduce cel mai bun echilibru de hidratare posibil, hidratare ce dureaza intreaga zi. Se aplica cu ajutorul unei dischete demachiante si se lasa sa se usuce. Dupa ce ai curatat bine pielea, te sfatuim sa aplici o crema hidratanta, deoarece aceasta poate fi folosita si ca baza de machiaj. In cazul acesta, te sfatuim sa incerci Crema de fata HydraOne de la Evagarden, ce contine o formula revolutionara ce are ca scop principal hidratarea tenului in profunzime. Un ten hidratat este un ten sanatos, frumos si stralucitor.

Este indicat ca primul pas sa fie machiajul ochilor si nu al fetei, deoarece resturi de fard pot cadea pe pometi sau sub ochi si in acest fel, greselile de make-up pot fi corectate foarte usor, iar surplusul de machiaj cazut pe fata, poate fi sters fara nicio problema. In primul rand se aplica baza de machiaj pentru ochi Eye Primer Evagarden cu ajutorul pensulei nr 08. Baza de machiaj are rolul de a mentine fardul in stare perfecta pana la momentul demachierii. Baza de machiaj se alege in functie de tipul tenului, iar aceasta reprezinta motivul pentru care machiajul rezista intact pe tot parcursul zilei. De asemenea, baza de machiaj umple liniile fine si netezeste textura tenului. Dupa ce ai aplicat si ai intins bine baza de machiaj, poti aplica Creionul All In One Twist Up in nuanta Deep Black 355 pe toata pleoapa, blenduind bine cu ajutorul pensulei nr. 07. Creionul All in One Twist Up este foarte usor de blenduit si foarte usor de aplicat, oferind o rezistenta de lunga durata. Aplicarea creionului All in One Twist Up nu trebuie sa fie precisa 100% deoarece acesta se blenduieste foarte bine, estompand eventualele greseli de aplicare. Cu restul de creion de ochi ramas pe pensula aplica pe pleoapa inferioara produsul.

Pentru a oferi privirii o intensitate mai mare, foloseste creionul de ochi Long Lasting Kajal nr 58 Black, atat pe pleoapa superioara, cat si pe cea inferioara. In continuare, pentru a netezi marginile machiajului, Federica a folosit fardul de pleoape Mat Eyeshodow 104N Iron, o nuanta frumoasa de gri, perfecta in folosirea obtinerii acestui tip de look. Pentru a aplica fardul de pleoape vei avea nevoie de pensula nr 16.

Pentru a realiza un look smokey eyes cat mai indraznet si mai dramatic, Federica a aplicat fardurile de pleoape din gama Evagarden Stardust Glitter, iar ca si nuante a folosit 2 dintre ele: 419 Black si 415 Violet. Nuanta 419 Black se aplica pe extremitatile ochiului, iar nuanta 415, o nuanta frumoasa de mov, se aplica pe centrul pleoapei mobile pentru un plus de stralucire si luminozitate. Cu ajutorul pensulei nr 8, a conturat si a intins fardul, amestecandu-l cu restul machiajului.

Acum ca machiajul ochilor este gata, poti trece la machiajul genelor. In cazul genelor, Primer Lash este instrumentul principal, deoarece ofera un volum spectaculos si o privire intensa, ceea ce ne si dorim sa obtinem in cazul machiajului smokey. Dupa aplicarea bazei, se aplica mascara propriu-zisa. In demonstratia machiajului a fost utilizata Panorama Mascara pentru a crea un efect de gene false. Pentru finisajul fetei Federica a folosit emulsia perlata Pearly Emulsion ce are ca efect luminarea tenului si uniformizarea culorii. Aceasta se intinde bine pe toata fata cu ajutorul pensulei numarul 27. Apoi aplica pudra Extreme Loose Evagarden cu ajutorul pensulei nr 32 pe intreaga fata prin tapotare, folosind miscari scurte. Pentru a finisa machiajul si a-i oferi o stralucire naturala, aplica in obraji Fusion Blush nr 346 cu ajutorul pensulei nr 28.

Acum ca totul este aproape gata, ultimul pas este machiajul buzelor. Inainte de toate, aplica baza pentru buze Smooth Evagarden. Aceasta hidrateaza si netezeste buzele pentru o aderenta mai buna a rujului, pentru o culoare uniforma si un finish perfect. Aceasta nu are culoare sau parfum si hidrateaza buzele instant, pregatindu-le pentru urmatorul pas. Federica a folosit un ruj lichid Ultra Lasting Lip Cream in nuanta 715 Light Plum impreuna cu Diamond Lipgloss 851 Innocente pentru a adauga un strop de stralucire buzelor pentru a fi in ton cu machiajul ochilor.

Acesta este varianta de machiaj Smokey Eyes propusa de catre Federica. Este o varianta mai glittery si mai de efect ce te va scoate cu siguranta din anonimat. Si daca ti-au placut produsele folosite in acest videoclip, iti oferim o reducere de 10% la comandarea de produse Evagarden de pe site-ul www.procosmetic.ro, folosind codul promotional: blog10.

Until next time,

Echipa Procosmetic

 

Articole similare

5 idei de machiaj pentru Halloween
5 idei de machiaj pentru Halloween
Halloween is just around the corner! Si chiar daca situatia actuala nu ne permite sa participam la adunari sau petreceri, asta nu inseamna ca trebuie sa ratam ocazia sa ne distram, realizand machiaje...