GHID PENTRU BUCLE LEJERE

Sursa foto: www.pinterest.com

De fiecare data cand ai un eveniment te gandesti cum sa te coafezi. „O sa imi fac parul bucleʺ… in mod sigur, este primul lucru care iti trece prin minte. Este perfect normal sa te gandesti asa pentru ca toate iubim buclele. Dar nu numai noi o facem, ci si barbatii.

Buclele lejere sunt unele dintre cele mai populare coafuri ale momentului. Feminine, extrem de practice si potrivite pentru orice tip de tinuta sau eveniment, buclele lejere iti ofera un look natural si ingrijit. Cu ondulatorul potrivit si cateva produse de styling o sa obtii cu siguranta niste bucle de invidiat. Iata ce sfaturi am pentru tine…

Foloseste un ondulator profesional

Aspectul buclelor tale este profund influentat de ondulatorul pe care il folosesti. Pentru rezultate WOW, iti recomand sa utilizezi intotdeauna un ondulator de par profesional. Alegand un ondulator de par profesional, buclele tale vor capata un aspect extrem de armonios, vor fii mai definite si, foarte important, vor persista mai mult! Suna bine, nu? Am si o sugestie pentru tine. Pentru bucle lejere, cu aspect natural si de lunga durata iti recomand sa incerci Babyliss Pro Extra Long ondulator de par profesional. Acest ondulator profesional iti permite sa realizezi o coafura relaxata si sexy, bucle lejere, perfecte, fara arsuri si fara par incalcit sau rupt. Este foarte practic, usor de utilizat si rapid. Tehnologia Titanium Diamond Technology permite incalzirea rapida a cilindrului. Titanul infuzat cu pulbere de diamant garanteaza o rezistenta perfecta la temperaturi ridicate datorita utilizarii intense profesionale. Performanta termica pana la 220 °C garanteaza rezultate de lunga durata chiar si pe parul foarte gros. Poate sa fie utilizat cu success pe toate tipurile de par. Este prevazut cu oprire automata dupa 72 de minute; aceasta optiune creste durata de viata si ofera o mai mare siguranta.

Babyliss Pro Ondulator profesional de par Advanced Curl Extra Long 32mm

Aplica pudra pentru mai mult volum

Pentru un look perfect iti recomand sa aplici pudra pentru volum, la radacina parului tau. Poti incerca Schwarzkopf Professional Osis+ Dust It pudra volum matifiant si vei fii uimita de aspectul parului tau. Schwarzkopf Professional Osis+ Dust It pudra volum matifiant are efecte multiple pentru stilizarea si texturarea parului tau. Are numeroase beneficii. Ofera fixare indelungata, volum incredibil, coafura pastrandu-si aspectul natural.

Foloseste un produs pentru fixare

Fixarea buclelor este foarte importanta daca iti doresti o coafura perfecta ore si ore in sir. Alege de fiecare data un fixativ profesional pentru par cu un aspect frumos si de durata. Daca buclele tale au tendinta rapida de lasare, iti sugerez sa folosesti un produs cu fixare puternica. Iti recomand sa incerci Schwarzkopf Professional Osis+ Session fixativ cu fixare foarte puternica atunci cand vrei ca buclele tale sa arate impecabil. Ofera fixare puternica imediata, uscare rapida, se indeparteaza usor prin periere si protejeaza impotriva factorilor externi (radiatii UV, umiditate). Este potrivit pentru orice tip de par.

Daca vrei ca buclele tale sa capete o stralucire naturala poti incerca Schwarzkopf Professional Osis+ Sparkler fixativ luciu de par. Acest produs ofera buclelor tale finisare lejera imediata, luciu si stralucire, nu incarca firele de par si se aplica foarte usor.

Schwarzkopf Professional Fixativ pentru luciu Osis+ Sparkler 300ml

Dupa cum vezi nu trebuie sa treci pe la salonul de infrumusetare pentru a avea bucle lejere perfecte. Este foarte simplu sa le faci de acasa. Respecta sfaturile din acest articol si vei avea un look demn de Red Carpet!

Articole similare

3 ustensile pentru coafarea parului acasa
3 ustensile pentru coafarea parului acasa
Obtinerea unui par frumos fara vizite dese la salon nu a fost nicicand mai usoara. De la metode profesionale la metode traditionale, astazi iti prezentam cum poti obtine coafuri ca la salon chiar la...