Descopera Cotril Regeneration: Povestea parului frumos

Frumusetea parului este o poveste personala, iar secretul unui par sanatos si stralucitor incepe cu alegerea produselor potrivite.


In acest blog post, ne aventuram in lumea fascinanta a ingrijirii parului cu gama Cotril Regeneration.

REGENERATION este tratamentul ideal pentru repararea structurii interne a parului, precum si pentru imbunatatirea aspectului si a supletei acestuia, pentru un par fara incurcaturi, vizibil mai sanatos si mai puternic.

Ideal pentru tratament dupa lunile de vara, in urma expunerii prelungite la soare si a stresului datorat vantului, marii si clorului. Regeneration este perfect pe tot parcursul anului pentru a ingriji parul care a fost supus serviciilor tehnice, tratamentelor chimice si utilizarii intensive a uscatorului de par si a aparatului de indreptat.

Rezultate garantate:

✅ Par mai suplu;

✅ Par mai puternic;

✅ Par fara incurcaturi;

✅ Stralucire crescuta;

✅ Hidratare crescuta;

✅ Mai multa catifelare;

✅ Crestere mai rapida a parului.

Aceasta gama de produse este foarte eficienta, usor de aplicat. A fost conceputa pentru a evita risipa de produse, ofera performanta maxima si rezultate garantate.

TEHNOLOGIE ȘI INGREDIENTE ACTIVE
· Microproteine pe baza de plante si keratina cu greutate moleculara diferita: patrund in firul de par regenerand structura interioara a parului pentru o reparatie de lunga durata. Cu proprietati antioxidante pentru a reduce formarea de radicali liberi, ajutand la combaterea imbatranirii.
· Veg System: ingredient activ multi-functional pe baza de plante care patrunde in interiorul firului de par, reparand daunele din interior. Intareste, hidrateaza si netezeste.
· Complex multifunctional: amestec de aminoacizi derivati din soia si grau, combinati cu arginina, serina si treonina. Protejeaza parul, lasandu-l mai suplu si mai usor de pieptanat.
· Extract de magnolie: datorita proprietatilor sale relaxante, calmante si anti-imbatranire, protejeaza parul deteriorat si sensibilizat.
· Ulei de sapote: cu proprietati hidratante, anti-imbatranire, de intarire si regenerare. Lasa parul mai moale.

Cotril Regeneration= Parfum romantic

Invaluitor, senzorial, placut. Cu amestecul sau aromatic uimitor de bogat, Romantic Fragrance ii va cuceri chiar si pe cei mai pretentiosi iubitori de parfumuri.

Trandafir, iasomie, piersica, violeta; portocala dulce, ananas, fructe de padure rosii, mar verde, lamaie, precum si mosc alb, ambra cenusie, vanilie, seminte de ambreta… un amestec inconfundabil, o senzatie unica pe par...

COTRIL REGENERATION

Pasul 1 sampon de pregatire
Curata si pregateste parul deteriorat pentru tratamentul Regeneration. Toate ingredientele active importante care imbogatesc formula, inclusiv microproteinele, uleiul de sapote si extractul de magnolie, ajuta la restabilirea hidratarii corecte a parului, imbunatatind astfel supletea, rezistenta si stralucirea acestuia.

Tip de par: par deteriorat

Cum se utilizeaza: aplicati pe parul umed si masati delicat. Clatiti si repetati operatiunea. Cotril Regeneration Fluid 2 - Tratament cu cheratina pentru reconstructia si repararea parului deteriorat 1000ml
Pasul 2– fluidul de reconstructie produsul principal

Fluid reconstructiv cu keratina si microproteine vegetale, cu o actiune regeneratoare puternica pentru a hrani si intari parul. Formula sa speciala este imbogatita cu un ingredient activ multifunctional pe baza de plante care patrunde in structura parului, lasandu-l mai usor de pieptanat, mai puternic si mai stralucitor.

Cum se utilizeaza: dupa Regeneration Preparing Shampoo, uscati parul si aplicati Regeneration Reconstructive Fluid cu ajutorul unei pensule. Se lasa sa actioneze timp de 20 de minute sub o sursa de caldura, apoi clatiti bine.Cotril Regeneration Fluid 2 - Tratament cu cheratina pentru reconstructia si repararea parului deteriorat 1000ml
Pasul 3 masca reconstructiva:

Masca reconstructiva cu pH acid pentru parul deteriorat. Descurca, sigileaza si netezeste firul dupa aplicarea fluidului reconstructiv, ajutand la conservarea ingredientelor active extrem de importante. Formula sa lasa parul mai suplu, mai stralucitor si mai puternic.

Cum se utilizeaza: se aplica pe parul umed dupa Regeneration Reconstructive Fluid. Se lasa sa actioneze timp de 5 pana la 7 minute si apoi clatiti.Cotril Masca cu cheratina pentru repararea parului deteriorat Regeneration 500ml
Sampon reconstructive pentru intretinere acasa

Folosit in combinatie cu Regeneration Reconstructive Mask, datorita formulei sale dezvoltate pentru a mentine beneficiile tratamentului, samponul Regeneration Reconstructive Shampoo curata delicat si stimuleaza supletea, rezistenta si stralucirea parului.

Cum se utilizeaza: Aplicati pe parul umed si masati. Repetati daca este necesar.Cotril Regeneration - Sampon de regenerare pentru par deteriorat 300ml
Masca reconstructive pentru intretinere acasa

Masca de reconstructie pentru parul deteriorat. Descurca, sigileaza si netezeste firul. Tehnologia inovatoare lasa parul mai puternic, mai suplu si mai rezistent. Eficacitatea tratamentului este prelungita daca este folosita dupa samponul Cotril Regeneration.

Cum se utilizeaza: aplicati pe parul umed. Lasati sa actioneze timp de 5-7 minute si apoi clatiti.Cotril Regeneration - Masca de regenerare pentru par deteriorat 200ml
Amazing new produst reconstructive leave-in

Spray de reconstructie pentru toate tipurile de par. Confera o senzatie instantanee de catifelare si suplete, fara a incarca parul.

Cum se utilizeaza: aplicati pe parul uscat sau umed inainte de coafare, dupa preferinte. Nu clatiti.Cotril Tratament spray cu cheratina pentru repararea parului deteriorat Regeneration leave-in 200ml

In incheierea acestui blog, vreau sa subliniez ca povestea frumusetii parului incepe cu ingrijirea corespunzatoare, iar gama Cotril Regeneration a dovedit ca poate fi un partener de incredere in aceasta calatorie.

Fie ca te confrunti cu parul deteriorat sau vrei sa mentii stralucirea naturala a parului tau, aceste produse au demonstrat ca pot face o diferenta semnificativa.

Ingrijirea parului nu este doar despre aspectul exterior, ci si despre starea ta de bine interioara. Atunci cand te simti bine in pielea ta si iti iubesti parul, acesta straluceste in mod natural.

Gama Cotril Regeneration nu este doar despre produse, ci si despre increderea si frumusetea pe care o aduci in viata ta.

Asadar, incepe-ti propria poveste a parului frumos cu Cotril Regeneration si fii martorul transformarii tale intr-o versiune mai stralucitoare si mai increzatoare a ta insuti.

Lasa frumusetea ta naturala sa straluceasa, iar parul tau sa fie cel mai frumos capitol din aceasta poveste a ta de frumusete.

Cu dragoste pentru frumusetea parului tau,
Echipa