Cotril Cool Brunette- Adevarata esenta a parului tau saten
Bine ai venit la Cotril Cool Brunette- destinatia ta de incredere pentru tot ce tine de parul saten!
Ingrijirea parului si a culorii acestuia a fost intotdeauna una dintre cele mai importante misiuni pentru COTRIL.
Din acest motiv, de-a lungul anilor, au fost create culori si tratamente inovatoare, urmand intotdeauna cele mai recente tendinte pentru a raspunde cu calitate si performanta la diferite nevoi. Dupa linia dedicata intretinerii culorii cosmetice si cea pentru ingrijirea specifica a parului blond, decolorat si grizonat, iata ca gama de tratamente se extinde si pentru parul saten. Chiar si acestea, de fapt, cu curatari frecvente, servicii de colorare sau de albire, coafare zilnica si agenti poluanti, tind sa se estompeze, dezvaluind pigmenti reziduali care provoaca reflexii nedorite de cupru portocaliu cald.

Astfel, din cercetarile constante si precise ale laboratoarelor Cotril, a fost creata noua linie specifica pentru ingrijirea parului saten: COOL BRUNETTE Adevarata esenta a parului tau saten.

Cool Brunette are grija de parul saten datorita formulelor inovatoare, realizate cu un pigment albastru specific, care permite neutralizarea tonurilor calde cu culoare portocalie/cupru, atat pe parul natural, cat si pe cel vopsit, garantand un rezultat extrem de luminos si cu gust rece.
In interiorul cercului cromatic, de fapt, albastrul este complementar cu portocaliul, anulandu-l. In acest fel, produsele aseaza pe par pigmentul specific care contrasteaza reflectiile calde, oferind o culoare rece si stralucitoare si pastrand aspectul vibrant si multidimensional al parului brunet.

Cool Brunette este o linie care, datorita produselor sale, permite realizarea diferitelor tipuri de servicii bazate pe nevoile specifice ale structurii parului.

INTENSE: Tratamentul include doua produse tehnice specifice pentru salon, care contin pigmentul albastru in cantitate mai mare, pentru a obtine o actiune imediata anti-portocaliu si de neutralizare a tonurilor nedorite, imbunatatind tonurile reci ale parului saten.

LUMINOS: Doua produse de tratament in format de vanzare cu amanuntul completeaza linia, cu pigmentul albastru in cantitate mai mica, pentru a neutraliza tonurile portocalii / cupru, respectand reflexiile fiecarui tip de par saten si, prin urmare, mentinand un gust extrem de natural.

Linia este ideala atat pentru parul vopsit, cat si pentru cel natural.

BRUNETE COLORATE : Produsele cu amanuntul sunt ideale pentru a fi folosite acasa dupa serviciul din salon pentru a prelungi rezultatele obtinute si pentru a mentine mai mult timp tonurile reci si luminoase ale satenului. Sistemul de depunere progresiva a culorii ajuta la contracararea tonurilor de portocaliu/cupru pana la urmatorul serviciu.

BRUNETE NATURALE: Produsele sunt ideale pentru a avea grija de parul saten, chiar daca este natural, supus agentilor externi, curatarilor frecvente si coafarii zilnice. Pigmentul albastru in cantitate redusa este perfect pentru a controla si contrasta reflexiile portocalii, mentinand aspectul natural al culorii.
Activii specifici continuti in formula permit intarirea parului, mentinandu-l sanatos si stralucitor. Structurile, in special cele sensibilizate de serviciile de colorare si decolorare, vor aparea hidratate si hranite, cu o finete extrema. Parul este protejat, iar culoarea este stralucitoare, pentru un efect rece si luminos, de lunga durata.

Extract de data cu proprietati nutritive si de conditionare, face ca structurile sa fie moi si matasoase. Protejeaza parul de actiunea radicalilor liberi.

Ulei din seminte de mac datorita proprietatilor sale emoliente si calmante, ajuta la hidratarea parului si a scalpului, conferind stralucire.

Extract de grapefruit cu proprietati antioxidante, energizante si hidratante, acestea fac ca structurile sa fie vizibil hranite si mai moi.



Provitamina B5 si vitamina E au proprietati emoliente, umectante, ajutand la contracararea uscaciunii parului si a scalpului. Sunt antioxidante, confera nutritie si intaresc rezistenta la actiunile mecanice.




COOL BRUNETTE sampon intens anti-portocaliu pentru parul saten Sampon specific pentru parul saten, care neutralizeaza puternic reflexiile nedorite de culoare portocalie/copac, datorita unui pigment albastru special, garantand o culoare rece si radianta. Imbogatit cu ulei din seminte de mac cu proprietati emoliente, extract de curmal si extract de grapefruit antioxidant. Nu contine SLESsi SLS.
Cotril Sampon cu pigment albastru antiportocaliu pentru par saten Cool Brunette Intense 1000ml
COOL BRUNETTE masca intensa anti-portocaliu pentru parul saten Masca specifica pentru uz profesional pentru parul saten, neutralizeaza puternic reflexiile portocalii/copilate nedorite datorita unui pigment albastru, garantand o culoare rece si radianta. Ofera un boos de conditionare, descurcand parul si facandu-l matasos.
Cotril Masca cu pigment albastru intens antiportocaliu pentru par saten Cool Brunette Intense 500ml
1. Sampon Cool Brunette de 1/2 ori pe saptamana
2. Masca Cool Brunette Timp de setare de pana la 5 minute; pana la 3 minute pentru baza 6.

Simte-te increzatoare si mandra de culoarea si textura naturala a parului tau.
Cotril Cool Brunette este o oaza de inspiratie si sfaturi pentru a-ti accentua frumusetea autentica. 

Asteptam cu nerabdare sa impartasim mai multe secrete de frumusete cu voi in viitor!

Pana atunci bucura-te in fiecare zi de parul tau superb!