Look-ul perfect pentru ziua indragostitilor

14 februarie… o zi asteptata de toti indragostitii, dornici de a-si celebra iubirea. Este o zi speciala, dedicata iubirii si sentimentelor frumoase, sarbatorita initial in SUA, iar, mai apoi, in intreaga lume.


Celebrarea zilei indragostitilor presupune si o frumoasa iesire in oras, alaturi de persoana iubita. Aceasta iesire poate fi un brunch, un pranz sau chiar o cina in doi, iar look-ul tau trebuie sa fie perfect! Daca esti indecisa in ceea ce priveste look-ul tau pentru ziua indragostitilor, te invit sa citesti acest articol pentru a-ti usura munca. Esti pregatita?

Bucle lejere

Buclele lejere sunt perfecte pentru astfel de ocazii. Extrem de sexy si rafinate in acelasi timp, buclele lejere te pot ajuta sa dai o nota de eleganta oricarei tinute. Iti poti face foarte usor aceste bucle, chiar de la tine de acasa. Ai nevoie doar de un ondulator. Imparte parul in mai multe bucati si onduleaza-le pe rand. Apoi, da putin volum parului tau, desfacand buclele. Pentru un aspect cat mai armonios si de lunga durata, aplica fixativ de par profesional pe varfuri. Daca iti doresti un plus de stralucire, iti recomand sa aplici un produs de finish sau un luciu de par.

Cotril Fixativ pentru volum cu fixare foarte puternica Gale 500ml

Lakme Spray pentru luciu K.Finish Polish 300ml

Ruj rosu

Ce ar fi un look seducator si sexy fara rujul rosu potrivit? Aceasta culoare de ruj este potrivita pentru celebrarea zilei indragostitilor. Rujul rosu poate fi integrat in orice tip de machiaj cu succes si este potrivit pentru orice tip de tinuta sau coafura. De altfel, il poti purta cu incredere atat ziua, cat si seara. Pentru o culoare intensa ore in sir, iti recomand sa incerci Evagarden The Matte Metal Red, care hraneste si hidrateaza buzele, ceea ce il face perfect pentru o utilizare zilnica.

Evagarden Ruj lichid The Matte 751 Metal Red 2.7 ml

Pentru buze mai voluminoase si mai senzuale, poti utiliza un creion de buze, in aceeasi nuanta. Iti recomand creionul de buze Superlast 734 Purple Red de la Evagarden. Are o textura moale, fiind usor de aplicat si rezistent la apa, sebum si transpiratie. Incearca-le si tu!

Gene false

Genele false sunt potrivite pentru ocaziile speciale. Aplicate corect si in proportie cu dimensiunile fetei tale, genele false iti pot transforma orice machiaj intr-unul de ocazie, deosebit si care sa atraga atentia. Iti poti aplica gene false fir cu fir sau sub forma de banda. Pentru a iti usura munca, eu iti recomand sa uilizezi genele false sub forma de banda, acestea fiind mult mai comode si practice. Poti incerca pentru ziua indragostitilor Ardell Demi Wispies gene false banda pentru o privire mai intensa si o arcuire mai frumoasa a genelor. Firele sunt montate pe o banda transparenta ceea ce ofera un aspect foarte natural si o aplicare usoara. Dupa cum spuneam, sunt foarte usor de aplicat. Puneti genele pe lungimea pleoapei. Daca geana este mai lunga decat linia ochiului taiati surplusul cu o forfecuta din coltul exterior al genei. Aplicati un strat subtire de adeziv pe toata lungimea genelor false. Asteptati 60 secunde. Inmuiati capatul genei in adeziv. Nu exagerati cu adezivul (mai mult adeziv nu inseamna o lipire mai sigura). Un adeziv pe care ti-l recomand este Ardell Lashgrip adeziv gene false transparent, care ofera un look natural genelor tale.

Acum ca look-ul tau pentru ziua indragostitilor este gata, nu iti ramane decat sa gasesti un cadou potrivit pentru persoana draga si sa petreceti!