ItalWax- secretul unei epilari perfecte
Italwax ofera produse cosmetice profesionale pentru epilare cu ceara, produse in conformitate cu formulele italiene clasice si moderne.
Toate tipurile de ceara Italwax au un grad de adezivitate mare (capacitatea de aderenta crescuta la firul de par), ceea ce face ca procedura de epilare sa fie una eficienta, rapida, sigura si foarte putin dureroasa.
Ceara film fierbinte de la Italwax reprezinta o noua generatie de ceara elastica a carei tehnologie nu necesita folosirea benzilor de epilat.
 

TIPURI DE CEARA:

Italwax Full Body Luxury - Ceara profesionala de epilat granule poate fi folosita atat in saloanele de infrumusetare cat si pentru uz casnic.

Este o ceara elastica premium, de lux, cu o splendida culoare aurie ce permite indepartarea parului nedorit de pe toata suprafata corpului, inclusiv cel din zonele delicate.

 Italwax Nirvana Lavender- Indeparteaza in mod eficient firele de par scurte (chiar si dupa ras) atat de pe zonele mai mari (brate, picioare, spate) cat si de pe zonele delicate (inghinal, axile).
Este o formula inovatoare de ceara sintetica cu ulei de lavanda pentru o procedura de epilare spa aromatica.
Italwax Nirvana Lavender - Ceara profesionala de epilat elastica 1kg
 
CEARA ELASTICA FILM ITALWAX:
  • Creata special pentru indepartarea parului din zonele sensibile, cum ar fi zona inghinala, axilele, fata, spatele barbatilor, pieptul barbatilor.
  • Are un punct de topire scazut, de 38-42 °C.
  • Contine copolimer de etilena, un ingredient special care contribuie la elasticitatea cerii film.
  • Se aplica prin intinderea unui strat subtire cu ajutorul unei spatule, indiferent de directia de crestere a parului (aplicare multidirectionala).
  • Stratul de ceara nu se rupe in timpul smulgerii.
  • Captureaza parul fara sa se lipeasca de piele, indeparteaza toate firele de par intr-o singura aplicare, nu lasa fire de par rupte, iritatii sau roseata.
  • Datorita efectului termic prelungit (5-12 sec.), incalzeste pielea, permitand indepartarea firelor de par mai scurte (dupa ras) si mai groase, asigurand astfel un confort mai mare in timpul epilarii.
  • Ceara se indeparteaza ca o pelicula, cu o miscare ferma, dar modulata.
  • Numarul de aplicatii necesare pentru indepartarea parului este de trei ori mai mic decat cu ceara calda traditionala.
  • Timpul necesar pentru procedura este redus drastic.
  • In comparatie cu ceara calda traditionala, este cu 38% mai ieftina de utilizat.
 CEARĂ ELASTICA FILM ITALWAX
CARE ESTE PRINCIPALA DIFERENTA?
FORMULARE NATURALA - RASINA DE PIN (pentru pielea normala) Glyceryl Rosinate
FORMULARE SINTETICA - RASINA SINTETICA (pentru piele sensibila) Hydrogenated Polycyclopentadiene
 
 INDEPARTAREA PARULUI FACIAL CU CEARA ELASTICA ITALWAX
Ceara elastica profesionala Italwax pentru epilare faciala este ideala pentru indepartarea parului nedorit si a mustatii, lasand pielea neteda, moale si fara iritatii. Tratamentul cu noua generatie de ceara elastica Italwax nu necesita utilizarea benzilor si este complet nedureros, oferind rezultate impecabile atat pentru clientii de sex feminin, cat si pentru cei de sex masculin.

Italwax Selfie - Ceara profesionala de epilare faciala granule 500g este ideala pentru epilatul facial: zona sprancenelor, zona superioara a buzelor, zona perciunilor.
Imbogatita cu complex de uleiuri, cu o formula inovatoare creata special pentru indepartarea parului nedorit de pe pielea sensibila a fetei.
Italwax Selfie - Ceara profesionala de epilare faciala granule 500g

Italwax Hot Film Pour Homme are o compozitie unica realizata special pentru epilarea barbatilor si este ideala pentru epilarea parului facial (barba, mustata, sprancene) sau a zonei cefei.

PRODUSE RECOMANDATE INAINTE SI DUPA EPILAREA FACIALA
-Gel pre epilare 
- Pudra de talc cosmetic
- Pasta Activa Ingrown Hair Therapy
- Gel racoritor dupa epilare
 
EPILAREA ZONELOR MICI CU CEARA ELASTICA ITALWAX
Ceara elastica Italwax este un produs profesional si delicat, perfect pentru epilarea completa a celor mai sensibile zone care necesita mai multa grija, cum ar fi zona inghinala si axilele. Posibilitatea de a functiona in mod multidirectional, combinata cu absenta durerii, il face produsul perfect pentru cei care doresc sa aiba grija de aspectul lor estetic chiar si in zonele cele mai critice.

Italwax Hot film Wax Rose este ideala pentru indepartarea parului din zonele delicate: axile, zona inghinala, fata. Se muleaza complet pe relieful zonei de epilat, prinde toate firele de par aproape de suprafata pielii si permite o epilare completa chiar si in zonele greu accesibile.
 
EPILARE CORPORALA CU CEARA ELASTICA ITALWAX
Ceara elastica Italwax pentru epilarea intregului corp este produsul profesional care permite saloanelor de infrumusetare sa ofere un tratament luxos si eficient care lasa pielea moale, hidratata si perfect neteda pentru o perioada lunga de timp - fara dungi, fara durere si fara iritatii.

Ceara profesionala de epilat Italwax Nirvana Sandalwood are o formula inovatoare de ceara sintetica (fara colofoniu) cu ulei de levantica ce indeparteaza in mod eficient firele de par scurte (chiar si dupa ras) atat de pe zonele mai mari (brate, picioare, spate) cat si de pe zonele delicate (inghinal, axile).

EPILAREA MASCULINA CU CEARA ELASTICA ITALWAX
Italwax Hot Film Pour Homme
Ceara elastica Italwax pentru epilarea masculina reprezinta cel mai eficient si modern raspuns la noile nevoi estetice ale barbatilor, care acum necesita aceeasi calitate si nivel de profesionalism ca si clientela feminina traditionala a saloanelor de infrumusetare. Statisticile indica faptul ca mai mult de jumatate dintre barbatii cu varste cuprinse intre 18 si 40 de ani au nevoie de tratamente profesionale de epilare dar acesta este un sector de piata absolut indispensabil pentru saloanele de infrumusetare.

PROCEDURA DE EPILARE CU CEARA ELASTICA ITALWAX:
  1. Turnati granulele in incalzitorul de ceara si asteptati pana cand ceara ajunge la 38-42°C (in functie de tipul de ceara utilizat).
  2. Tratati pielea cu o lotiune pre epilare pe baza de alcool.
  3. Aplicati o cantitate mica de pudra de talc cosmetic. Pentru epilarea cu ritualurile Full Body Wax si Nirvana, folositi uleiul pre epilare in locul pudrei de talc cosmetic.
  4. Cu ajutorul unei spatule, aplicati un strat subtire de ceara pe piele, indiferent de directia de crestere a parului. Lasati o fasie de ceara care va fi folosita pentru a ajuta la smulgere (incearcati sa indepartati tot parul din zona axilei dintr-o singura aplicare). (fig.2). ATENTIE! Aplicati ceara cu grija si apasati bine cu spatula.
  5. Ceara se intareste in 5-12 secunde (va fi gata cand nu mai este lipicioasa la atingere) (fig. 3).
  6. Cu o mana intindeti pielea in directia opusa smulgerii, iar cu cealalta mana efectuati indepartarea rapid si ferm, paralel si cat mai aproape de piele. (Fig. 4). Repetati procedura in zona urmatoare. Amintiti-va de miscarea anti-stres dupa fiecare smulgere. Indepartarea cerii se efectueaza fara benzi.
  7. Dupa epilare, tratati pielea cu un produs calmant, revigorant si neuleios (Fig. 6).
 


Accesorii ITALWAX 
Gama larga de accesorii si incalzitoare de ceara pentru procedurile de epilare si parafinoterapie
 - Benzi si role de epilare
 - Spatule din lemn
- Recipiente pentru topirea granulelor de ceara elastica
- Produse de curatare pentru instrumentele de epilare
 - Inele anti picurare

 










Pe data viitoare!


PS: Care este ceara ta preferata?