Ionela Tirlea, Brand Ambasador Procosmetic

Ionela Tirlea, Brand Ambasador Procosmetic

 

Suntem bucurosi, dar mai ales mandri sa o avem alaturi de noi pe Ionela Tirlea, sportiv de performanta, in calitate de Ambasador Procosmetic.

Ionela Tirlea a practicat atletismul de performanta, este dubla campioana europeana la 400 m garduri, campioana mondiala la sprint, vicecampioana olimpica la 400 m garduri la Jocurile Olimpice de la Atena in 2004.

Pentru ca am vrut sa aflam mai multe despre ea si care este legatura intre sport si produsele cosmetice, cum a aflat de Procosmetic, dar si ce a indemnat-o sa fie Ambasador Procosmetic am invitat-o la o discutie ca intre prieteni. Iata ce am aflat:

Legatura dintre sport si produsele cosmetice

Ionela ne dezvaluia ca: “Practicarea sportului de performanta nu a fost un impediment pentru mentinerea unui look ingrijit. Dintotdeauna am fost interesata sa am grija de imaginea mea. “

Cum ai aflat de Procosmetic?

“Cautand produse profesionala de inalta calitate, i-am descoperit pe cei de la Procosmetic care in scurt timp mi-au devenit si buni prieteni.

Procosmetic mi-a castigat increderea si simpatia inca de la primele comenzi. Am apreciat si apreciez promptitudinea serviciilor oferite.”

Ce te-a facut sa ii reprezinti?

“Cele 6000 de produse din cele mai cunoscute branduri de beauty, livrarea rapida, cei 21 de ani de experienta si consultanta oferita in alegerea produselor m-au facut sa accept cu drag sa ii reprezint.

De asemenea sportul m-a invatat sa fiu organizata, disciplinata si tot el m-a facut sa inteleg cat de important este sa fii serios in ceea ce faci.

Aceste calitati le-am regasit si la cei de la Procosmetic asa ca ma bucur sa fiu Ambasadorul vostru.

Eu sunt Procosmetic! Fii si tu!”

Articole similare

Ionela Tirlea, Brand Ambasador Procosmetic
Ionela Tirlea, Brand Ambasador Procosmetic
Ionela Tirlea, Brand Ambasador Procosmetic Suntem bucurosi, dar mai ales mandri sa o avem alaturi de noi pe Ionela Tirlea, sportiv de performanta, in calitate de Ambasador Procosmetic. ...
Procosmetic e gata de Black Friday!
Procosmetic e gata de Black Friday!
Sursa foto: www.procosmetic.ro Asteptarea a luat sfarsit! Si anul acesta, Procosmetic este gata sa te surprinda cu cele mai bune oferte de Black Friday. Am pregatit ce-i mai bun pentru tine:...
Tot ce nu stiai despre foliculita
Tot ce nu stiai despre foliculita
Pielea este cel mai mare organ al omului si poate acoperi pana la 2 metri patrati de piele. Pielea este cea care are grija de tine de cand te-ai nascut, a crescut o data cu tine si a actionat ca un...
Produse de comparat (/5)