0785 187 777COSUL MEU
0 "review-uri"

Nu ai niciun articol in cos.

Product was successfully added to your shopping cart.

Barbicide Produse profesionale de dezinfectat

Rădacinile mărcii Barbicide se trag încă din anul 1947. Atunci profesorul de chimie Maurice King, din New York, experimenta noi soluții pentru dezinfectare. Culoarea albastră, caracteristică mărcii Barbicide, este cunoscută de mai bine de o jumătate de secol în saloanele de coafură și frizerie din întreaga lume.

Maurice King a făcut totul ca să ridice standardul de igienă. Formula sa de succes din recipientele transparente din sticla și inox, îndepărtează de atunci cu ușurință bacteriile și microbii de pe piepteni, foarfece și de pe tot instrumentarul din salon.

Dacă majoritatea produselor dezinfectante sunt fără culoare, marca Barbicide și-a păstrat întotdeauna culoarea de un albastru stălucitor. Mulți stiliști și frizeri folosesc simbolul de culoare albastră în avantajul lor, atunci cand în fața clienților iși păstrează instrumentarul în recipientele Barbicide®.

Albastrul Barbicide este simbolul igienei în saloanele de înfrumusețare.

Recipientul cu soluția dezinfectanta albastră se găsește expus și în Smithsonian National Museum of American History din Washington.

În anul 1988 prelua Ben King, de la tatăl său, conducerea concernului și a dezvoltat permanent paleta de produse pentru dezinfectat Barbicide. Astăzi își au mărcile King Research/Blueco Brands sediul în Milwaukee, Wisconsin, USA.

Seteaza descrescator

   

19 Produse

Seteaza descrescator

   

19 Produse