Parul este cel mai frumos accesoriu, de aceea trebuie sa ii acordam o atentie deosebita. Printre cele mai dese schimbari de look reprezintativa este vopsirea parului. Insa acest lucru trebuie realizat corect pentru a obtine rezultate spectaculoase. O culoare frumoasa a parului ne poate schimba complet aspectul. Intotdeauna este indicat sa alegi produse de calitate care sa protejeze firul de par si care sa nu ii provoace daune. In momentul in care alegi sa schimbi culoarea parului, este indicat sa te documentezi si sa alegi vopseaua potrivita tipului si culorii tenului tau.
Vopseaua de par profesionala este diferita de vopseaua gasita in comert. Diferenta dintre cele 2, o reprezinta faptul ca vopseaua de par profesionala are o durata mai lunga de rezistenta, protejeaza firul de par si are un grad de acoperire mai mare. Daca totusi alegi sa te vopsesti acasa, alege vopsea de par profesionala pentru a avea rezultate ca la salon.

Tipuri de vopsea de par permanenta:
Vopsea de par cu amoniac este cel mai utilizat tip de vopsea de par deoarece aceasta deschide, asigura acoperire completa a culorii parului si a firelor albe, in plus are o rezistenta de lunga durata.
Vopsea de par fara amoniac. Amoniacul poate irita scalpul, de aceea este indicata folosirea vopselei fara amoniac in cazul persoanelor cu scalp si par sensibil.
Vopseaua de par permanenta sigileaza culoarea pe firul de par, oferindu-i un aspect proaspat si stralucitor.
Pe www.procosmetic.ro iti oferim o gama larga de nuante de vopsea de par profesionala de la diferite branduri consacrate. De asemenea, puteti achizitiona vopsele de par la un pret avanatajos si in plus, operatorii nostrl iti ofera consultanta gratuita.