Fa o schimbare si alege o vopsea de par profesionala pentru a obtine un nou look

Vopsirea parului este un veritabil ritual de infrumusetare atat pentru femei, cat si pentru barbati. Fie ca este necesar sa acoperi firele albe, fie ca iti doresti sa faci o schimbare de look, vopsirea parului este un truc la care 80% dintre femei apeleaza. Chiar daca folosesti vopsea de par permanenta sau vopsea semipermanenta, datorita calitatii produselor din gama vopsea pentru par te poti vopsi atat la salon, cat si la domiciliu, iar rezultatul sa fie la fel de satisfacator. 

Procosmetic iti ofera produse care sa imbunatateasca firul de par si aspectul acestuia, oferindu-i vigoare, volum si stralucire, dar si o culoare pigmentata.  In magazinul nostru online poti opta pentru vopsea de par de la cei mai importanti producatori din domeniu: Indola, Schwartzkopf, Wella Professionals, Londa Professional, L’oreal, Alfaparf Milano.

Livram cu seriozitate fie ca ne contactezi din partea unui salon de infrumusetare, fie ca vrei sa incerci si tu produsele noastre in confortul casei tale. Suntem concentrati pe rezultate si de aceea comercializam doar produse profesionale.. Acesta este principalul nostru avantaj competitv din industria comerciantilor de vopsea profesionala de par. Desi vopsirea parului este pentru multi oameni (femei si barbati, deopotriva) un mod de viata, exista persoane care se decid asupra unei schimbari de culoare din motive creative si nu din motive de necesitate (acoperirea firelor albe).

Important este ca nuanta vopselei de par sa iti placa si sa simti ca te reprezinta. Avantajele utilizarii unor produse premium din gama vopsea par sunt: imbunatatirea considerabila a aspectului general al parului tau, posibilitatea de a-ti alege culorile preferate, obtinerea unui aspect lucios, dobandirea unei mai bune rezistente a firului de par sau chiar netezirea acestuia. Poti alege nuante naturale sau poti opta pentru culori indraznete.