Procosmetic se afla in intampinarea saloanelor de frumusete care ofera si servicii de manichiura-pedichiura. Astfel, sunt puse la dispozitie produse dintr-o gama variata, tot ce are nevoie un salon si anume: aparatura manichiura, dezinfectanti, instrumente manichiura, mobilier manichiura-pedichiura, oja semipermanenta si accesorii, unghii false si multe altele necesare. Produsele profesionale furnizate de Procosmetic sunt intalnite in saloanele renumite din tara, sunt produse de top care indeplinesc gusturile cele mai exigente.

Un kit de oja semipermanenta este iubit de femeile care pun pret pe aspectul impecabil, care aleg sa se bucure de produse profesionale chiar si la ele acasa, nu doar la salon.

Produsele profesionale de manichiura si pedichiura, un gel de unghii de la o marca de renume inseamna implicit servicii de top ale salonului tau, deci cliente multumite care se intorc. Procosmetic furnizeaza produse de la cei mai mari producatori din domeniu: Thuya, Cupio, Seche Vite la preturile cele mai bune.

Manichiura si pedichiura sunt cartea de vizita a fiecarei persoane, indiferent de varsta sau sex. Acestea sunt extrem de importante in ceea ce priveste aspectul general al unei persoane. In ultimii ani, modalitatile de a realiza manichiura si pedichiura au evoluat considerabil.
In categoria Manichiura-Pedichiura vei descoperi tot ce ai nevoie pentru ingrijirea mainilor si a picioarelor. De asemenea pe www.procosmetic.ro vei descoperi tot ce este necesar intr-un salon de manichiura-pedichiura de la mobilier la solutii dezinfectante, la instrumentele si produsele necesare in realizarea acestora.
Va punem la dispozitie produse profesionale pentru ingrijirea unghiilor, dar si tot ce tine de domeniul acesta. Fie ca vorbim despre unghii cu gel, cu oja semipermanenta sau cu oja traditionala pe www.procosmetic.ro gasesti tot ce ai nevoie. Produsele profesionale furnizate de Procosmetic sunt intalnite in saloanele renumite din tara, sunt produse de top care indeplinesc gusturile cele mai exigente.