Uleiurile de par pot fi un ajutor de nadejde mai ales in cazul parului blond sau cret. Probabil ca ati observat deja ca la salon vi se aplica mereu putin ulei pe varfuri, asta pentru a disciplina firele rebele si pentru a-i oferi parului stralucire.
Care sunt beneficiile uleiului de par?
Hidratare. Daca ai un par uscat si tern, lipsit de stralucire, atunci folosirea unui ulei pentru par este absolut necesara. Pune cateva picaturi/pompite de ulei in palme si apoi aplica pe lungimea firului de par masand.
Stralucire. Un par lucios are un aspect mult mai placut, de aceea multe persoane apleaza la uleiul de par ca un truc pentru a reda parului stralcirea. Cateva picaturi de ulei aplicate pe lungimea parului redau vitalitatea si il reimprospateaza.
Pieptanare mai usoara. Dupa spalare, chiar daca ai aplicat balsam pentru par, aplica si putin ulei. Acesta te va ajuta sa piepteni parul mult mai usor si astfel vei evita ruperea acestuia.
Sigilarea firului de par. Unele uleiuri pot fi folosite ca si produse de styling. Sunt special concepute pentru a sigila firul de par, adauga stralucire si au efect anti-static.
Asigura protectie termica. Daca folosesti placa sau ondulatorul in mod regulat, afla ca uleiul de par iti ofera protectie termica si impiedica degradarea firului de par.
Daca nu stiai aceste lucruri, este timpul sa incepi sa folosesti un ulei de par professional pentru mentinerea sanatatii parului.Uleiurile de par sunt alegerea perfecta in cazul unui fir de par deteriorat, vopsit sau cret, deoarece acestea copiaza uleiurile pe care scalpul nostru le produce in mod natural.