In ultimul timp, preocuparea pentru un par frumos si sanatos a devenit mai mult decat un trend, a devenit o necesitate. Fie ca apelati la saloane de infrumusetare, fie ca urmati un tratament acasa, fiolele de par au devenit din ce in ce mai populare atat in randul doamnelor, cat si al domnilor.
Fiolele profesionale sunt tratamentul ideal pentru par si scalp. Acestea rezolva o gama variata de probleme ale parului: de la caderea parului, la regenerare la excesul de sebum.
De ce este recomandata folosirea fiolelor de par?
Fiolele tratament rezolva problemele scapului si ale firului de par, avand un rol ajutator in redarea si mentinerea sanatatii acestuia. Este optiunea cea mai eficienta atunci cand ai un scalp problematic.
Ce tipuri de tratamente gasesti pe Procosmetic.ro?
Fiole tratament pentru par uscat
Fiole tratament anticadere par
Fiole pentru cresterea parului
Ser par pentru hidratare si reconstructie
Fiole tratament regenerare par
Tratamentele pentru par au rolul de a revitaliza fibrele capilare si de a intari strucutura firului de par si pot fi folosite atat de femei, cat si de barbati. Fie ca optati pentru un tratament la salon, fie acasa, pe Procosmetic.ro veti gasi tratamentul potrivit oricarui tip de scalp. Opteaza pentru un tratament cu produse profesionale daca iti doresti sa obtii rezultate uimitoare si de durata. Fiolele spre deosebire de alte tratamente, precum masca sau balsam, actioneaza de la radacina firului de par si la nivelul scalpului, avand o concentratie mai mare de vitamine, iar ingredientele active sunt atent selectate pentru a reda si a mentine sanatatea firului de par.