Fie ca ai parul cret sau usor ondulat, de acum nu mai este nevoie sa pierzi timp zilnic incercand sa obtii parul drept. Ultima tendinta in materie de haircare este indreptarea parului cu keratina.
Daca apelezi la placa de par foarte des atunci este cazul sa iei in considerare indreptarea parului cu keratina. Folosirea placii de indreptare a parului agreseaza firul de par, ducand la subtierea acestuia si despicarea lui. mai exact la degradarea acestuia.
Keratina este o proteina ce se gaseste in firul de par, unghii si piele. Atunci cand parul are un aspect dezordonat si se simte poros, este modul lui de a te avertiza ca a pierdut din proteina produsa in mod natural. De asemenea, tratamentul de indreptare al parului cu keratina are o rezistenta indelungata intre 4-6 luni. Insa acest lucru depinde foarte mult de ingrijirea pe care o acorzi parului tau. Dupa ce ai realizat o indreptare profesionala, parul trebuie spalat cu produse special create pentru ingrijirea parului indreptat cu keratina.
Care sunt beneficiile indreptarii parului?
Paul devine mai lucios, mai usor de manevrat
Poate fi stilizat mai usor
Timpul alocat indreptarii dupa baie este redus la zero
Are o rezistenta indelungata: pana la 4-6 luni
Elimini efectul de frizz
Parul devine stralucitor si are un aspect sanatos si frumos
Intra pe www.procosmetic.ro unde gasesti cele mai bune produse profesionale pentru indreptarea permanenta a parului de la diverse branduri consacrate. Produsele profesionale de pe www.procosmetic.ro sunt destinate atat folosirii in saloanele de infrumusetare, cat si pentru uz personal.