Placa de intins parul este un accesoriu modern pentru obtinerea unei coafuri rapide, fara efort. Modelele de placi profesionale de intins parul te vor ajuta sa iti aranjezi podoaba capilara exact ca la salon, conferindu-i o stralucire aparte. Pentru ca o placa de joasa calitate iti poate deteriora structura firului de par, in timp, iti recomandam sa optezi pentru o placa de intins parul de la branduri renumite precum: Babyliss Pro, Moser, Wella Professionals si Londa Professional. Aceste placi de intins parul incorporeaza caracterisitici dedicate pentru a netezi firele fara le rupe, permitand totodata setarea unor trepte de temperatura astfel incat sa alegi un nivel optim pentru tipul tau de par. Alege placi profesionale de intins parul de pe site-ul nostru!

Placa de intins parul este un accesoriu modern folosit pentru obtinerea unei coafuri rapide, fara efort. Modelele de placi profesionale de intins parul te vor ajuta sa iti aranjezi podoaba capilara exact ca la salon, conferindu-i o stralucire aparte. Pentru ca o placa de joasa calitate iti poate deteriora structura firului de par, in timp, iti recomandam sa optezi pentru o placa profesionala de intins parul de la branduri renumite pe care le regasesti pe www.procosmetic.ro. Aceste placi de intins parul incorporeaza caracterisitici dedicate pentru a netezi firele fara a le rupe, permitand totodata setarea unor trepte de temperatura astfel incat sa alegi un nivel optim pentru tipul tau de par.
Placile de par sunt cele mai utilizate aparate de coafura atat in saloanele de infrumusetarea, cat si acasa. Acestea netezesc parul, oferindu-i o stralucire demna de revista. Placile pot varia in grosime, insa acestea au fost create special pentru anumite tipuri de par. Placile cu latimea de 2-2.5 cm sunt recomandate pentru indreptarea parului scurt, pe cand cele cu peste 3 cm sunt recomandate pentru parul mediu sau lung.
Placile de par sunt ideale pentru a domoli firele rebele, corectarea parului usor ondulat, indreptatarea parului cret sau reducerea volumului. Unele placi pot avea dubla utilitate: atat de indreptare a parului, cat si de creare a buclelor.