Este accesoriul pe care il folosesti zilnic atunci cand iti pieptani parul, insa cu siguranta nu stiai ca pieptenii sunt de mai multe feluri si ca acestia nu doar descurca parul, ci au mai multe beneficii asupra podoabei capilare.
Pieptenele, in principiu, este acel obiect care descurca si separa firele de par, indeparatand in acelasi timp particulele de praf si impurtiatile acumulate de-a lungul zilei. In acelasi timp este un ajutor de nadejde in realizarea diverselor coafuri si un bun ajutor in a distribui pe lungimea firului de par diverse produse: fie balsam, masca sau produse de ingrijire sau styling. In plus, acesta maseaza scalpul stimuland productia de sebum si circulatia sanguina. Pieptenii profesionali sunt creati sa reziste la temperaturi foarte mari si sunt realizati dintr-un material foarte rezistent.
Pieptenii pot fi de urmatoarele feluri din punct de vedere al materialului din care sunt realizati:
- De plastic. Pieptenele din plastic este cel mai utilizat atat in saloanele de infrumusetare cat si acasa. Acesta este usor de curatat, are o rezistenta mare si este usor de manevrat.
- De metal. Durabilitatea si rezistenta sunt principalele atuuri ale piaptanilor de metal. Insa acesta trebuie utilizat cu atentie deoarece poate leza scalpul.
- De lemn. Pieptenii de lemn sunt alegerea perfecta atunci cand vrei sa elimini electrizarea parului. Acesta poate fi folosit pentru a pieptana si parul umed, insa are o rezistenta mai scazuta decat cele din metal sau din plastic.
In magazinul nostru online gasesti piepteni profesionali pentru toate tipurile de par, de diferite dimensiuni si modele.