Babyliss Pro Set cutit+folie pentru shaver FX02 Gold
98,20 LEI / buc 111,59 LEI / buc valabil pana la 31 mar.
Babyliss Pro Etch FX Aparat profesional de contur cu cablu
293,24 LEI / buc 333,23 LEI / buc valabil pana la 31 mar.
Babyliss Pro Set cutit + folie pentru shaver Foil FX01
55,17 LEI / buc 62,69 LEI / buc valabil pana la 31 mar.
Babyliss Pro Set cutit DLC Titan pentru masina de tuns FX8700
132,00 LEI / buc 150,00 LEI / buc valabil pana la 31 mar.
Babyliss Pro Set cutit din otel pentru masina de tuns FX8700
132,00 LEI / buc 150,00 LEI / buc valabil pana la 31 mar.

Clientii salonului tau merita tot ce este mai bun!  Alege sa le oferi clientilor tai cele mai bune servicii, si incepe prin a folosi masini de tuns profesionale de la cei mai mari producatori din domeniu: Moser, Wahl America, Andis, Wella Professionals si Babyliss Pro. Cu ajutorul acestora, poti realiza diverse tunsori foarte usor, iar finisajele si retusurile (contur, barba, mustata) vor fi, floare la ureche.

Procosmetic iti pune la dispozitie o gama variata de masini de tuns de top la preturi exceptionale, pentru care vei beneficia de garantie.

De asemenea, produsele Procosmetic se adreseaza atat profesionistilor, cat si persoanelor care nu lucreaza in domeniu, dar care doresc sa aiba la indemana aparate de tuns profesionale pentru momentele in care vizita la salon nu este imposibila. O masina de tuns profesionala poate fi manuita cu usurinta de catre oricine, datorita design-ului ergonomic si preciziei de taiere: putem spune ca te va ghida pentru obtinerea tunsorii perfecte.

In plus, poti folosi o masina de tuns la tine acasa si pentru intretinerea barbii ori de cate ori iti vei dori. Indiferent de look-ul abordat, poti fi sigur ca ai un partener de nadejde care va avea grija sa arati perfect in fiecare zi, cu un minim de efort.

Asadar, indiferent daca ai nevoie de un aparat de tuns profesional pentru acasa sau pentru salon, Procosmetic iti ofera o gama variata de produse de cea mai buna calitate!

Produse de comparat (/5)