Machiajul buzelor este pasul ce finalizeaza un machiaj cu succes, este pasul ce intregeste intreg lookul. Machiajul buzelor poate schimba complet infatisarea fie ca este insotit de un machiaj la ochilor, fie ca nu.
Un machiaj perfect al buzelor incepe cu hidratarea acestora, folosind primer pentru buze. Primerul de buze este produsul ce hidrateaza buzele in profunzime, lasandu-le catifelate si netede. Primerul are ca scop principal pregatirea buzelor pentru aplicarea rujului si de a ii oferi acestuia o rezistenta mai mare. Aplicarea creionului de buze este foarte importanta pentru conturarea acestora, dandu-le un format perfect. Cu ajutorul creionului de buze poti corecta anumite imperfectiuni sau asimetrii ale buzelor. Creionul de buze de asemenea te ajuta sa subtiezi sau sa oferi volum buzelor.
Dupa conturarea buzelor, se aplica ruj sau luciu de buze in functie de preferinte. Pentru a oferi buzelor volum, multi make-up artisti aplica luciu de buze peste ruj. Acest lucru ofera stralucire intensa buzelor, dar si un efect de buze pline si carnoase.
In categoria machiaj, pe www.procosmetic.ro vei gasi produsele profesionale pentru machiajul buzelor de la branduri consacrate si indragite de catre toti make-up artistii consacrati, dar si de catre pasionatii de make-up. De la texturi metalice la cele mate, pe Procosmetic vei descoperi o multitudine de nuante si texturi pentru un machiaj complet al buzelor.