Incazitorul de ceara este un instrument ce nu trebuie sa lipseasca atunci cand optezi pentru epilarea cu ceara. In functie de ceara folosita, pe www.procosmetic.ro ai la dispozitie incalzitoare de ceara cu 1, 2 sau 3 flacoane, dar si incalzitoare cu termostat. Incalzitoarele de ceara sunt folosite in special de persoanele ce aleg sa se epileze acasa, insa le poti gasi si in saloane. Acestea au functia de a incalzi ceara si de a o mentine la o temperatura constanta permitand aplicarea ei. Incalzitoarele au o dimensiune redusa ceea ce le face usor de depozitat, dar si capacitate mai mica, de aceea le intalniti in saloanele mai mici de cosmetica sau sunt folosite pentru uz personal.
Exista 2 tipuri de incalzitoare de ceara:
-cu cartuse
-cu recipient
In cazul incalzitoarelor cu cartuse, acestea pot avea de la 1 cartus pana la 5. De regula, cele cu un cartus sunt utilizate in scop personal, acasa, iar cele cu mai multe cartuse sunt utilizate in saloane. Folosirea incalzitoarelor este foarte simpla si sunt usor de manevrat. Ambele tipuri de incalzitoare se conecteaza la priza si au nevoie de de 20-30 minunte pentru a incalzi ceara.
Dupa folosire, ambele tipuri de aparate se curata cu o solutie speciala pentru a indeparta reziduurile de ceara ramase pe aparat.