In ultimii ani, industria machiajului si a genelor false a avut o ascensiune fulminanta. Domeniul de beauty si de infrumusetare a devenit un subiect extrem de dezvoltat, iar genele false nu fac exceptie. Daca visezi la gene lungi si curbate, ei bine acum ai ocazia sa fi fericita posesoare a acestora, cu ajutorul genelor false. Aplicarea genelor false este extrem de usoara si nu este necesara vizita la un salon de infrumusetare pentru acest lucru. Le poti aplica si tu acasa, ai nevoie doar de un adeziv special pentru gene, o foarfeca pentru a ajusta dimensiunea acestora si o penseta cu ajutorul careia vei pozitiona genele pe pleoapa mobila.
Tipuri de gene false:
Gene fir cu fir. Dureaza mai mult aplicarea acestor gene, insa efectul este unul natural si de efect.
Gene tip banda. Genele tip banda sunt cele mai utilizate. Acestea pot fi folosite fie in timpul zilei, dar si pentru intensificarea unui machiaj de seara. Se aplica si de indeparteaza foarte repede, fara pobleme si in plus, nu iti afecteaza genele tale naturale.
Genele pot fi din par natural, fibre sintetice sau chiar din plastic. Modelele acestora, dar si culorile pot varia de la un aspect natural pana la cele mai excentrice si inovatoare gene.
Procosmetic.ro iti ofera o gama variata de gene false profesionale ce se folosesc in cele mai renumite saloane de infrumusetare si de cei mai renumiti makeup artisti din Romania. Din aceasta categorie puteti achizitiona gene false profesionale de la cei mai mari producatori din domeniu, la cele mai bune preturi.