Fixativul de par este un produs de styling profesional ce reprezinta cea mai buna arma in realizarea coafurilor perfecte. Daca parul iti da batai de cap, fixativul te ajuta sa rezolvi problemele firelor rebele si sa finisezi coafura. Fixativul poate fi folosit pe orice tip de par si pe orice lungime. De asemenea poti alege gradul de fixare, deoarece fiecare fixativ are diferite nivele de rezistenta: de la fixare lejera, la medie, puternica si foarte puternica. Cel mai bun fixativ este acela potrivit firului si tipului tau de par.
Pe langa rolul de a fixa coafura, fixativul mai poate avea si extra caracteristici: poate oferi volum parului sau ofera efect anti-frizz. Fixativul professional ofera o fixare de durata a parului, dar si o uscare rapida.
Tipuri de fixative:
Fixativ pentru par uscat. Acest tip de fixativ este cel mai utilizat atat in saloane cat si pentru uz personal, dar si cel mai cunoscut. Acesta se aplica pe parul uscat pentru a da volum parului sau pentru a finisa coafurile.
Fixativ pentru par umed.este special conceput pentru coafarea parului. Acesta se aplica pe parul ud, se poate pieptana si nu incarca firul de par suplimentar.
Cum aplici corect fixativul?
Primul pas in folosirea fixativului de par este sa il agiti foarte bine. Pentru a nu fi lipicios, fixativul se aplica de la o distanta de aproximativ 20 de cm, distribuind in mod egal pe lungimea parului.
Pe Procosmetic.ro iti punem la dispozitie diverse branduri de top, produse de cea mai buna calitate si o multime de variante de fixativ de par pentru a-l alege pe cel potrivit tipului tau de par.