Parul cret reprezinta tipul cel mai solicitant de par, ce necesita o rutina speciala de ingrijire. Parul cret este dificil de pieptanat, este foarte fragil si are tendinte de uscare. Indiferent de tipul buclelor, daca acestea sunt lejere sau stranse, coafarea parului cret este dificila, tocmai de aceea este nevoie de o ingrijire specifica cu produse pentru par cret.
Pe Procosmetic.ro ai la dispozitie o intreaga gama de produse pentru par cret, dar si produse pentru par ondulat.
Sfaturi coafat par cret sau ondulat:
Evita efectul frizz. Electrizarea apare atunci cand firul de par este deshidratat. Una dintre problemele parului cret este efectul frizz, deoarece parul este uscat, mai sensibil si mai lipsit de flexibilitate. Acest lucru se intampla deoarece onduleurile blocheaza patrunderea uleiurilor naturale in structura firului de par. Este nevoie sa folositi o crema pentru par cret cu efect de netezire, ce protejeaza parul impotriva deshidratarii si reduce incarcarea electrostatica.
Evita folosirea surselor de caldura pe parul cret sau ondulat. Lasa onduleurile sa se usuce in mod natural, insa dupa spalare, pe parul umed aplica o lotiune pentru volum si fixare, ce te va ajuta in orice coafura a parului ondulat.
Este important sa alegi produse profesionale pentru ingrijirea parului tau cret iar pe Procosmetic.ro poti opta pentru diferite branduri consacrate. De asemenea, alege produsele potrivite tipului tau de par, in functie de tipul de bucle.
Folosind produse profesionale si urmand pasii obligatorii unei rutine corecte de ingrijire, vei obtine un par cret frumos, sanatos, matasos si usor de pieptanat.