0785 187 777COSUL MEU
0 "review-uri"

Nu ai niciun articol in cos.

Product was successfully added to your shopping cart.

Foarfeci de tuns si Briciuri

Foarfeca de tuns este unul dintre cele mai importante instrumente dintr-un salon de coafura. In timpul unei tunsori lamele se deschid si se inchid pana la 1000 de ori. Datorita faimoaselor foarfeci de tuns profesionale, fabricate in conformitate cu standarde stricte de calitate, tunsul este o activitate care se realizeaza cu maxima precizie. Cu un design ergonomic, elegante, usor de manevrat, toate aceste foarfeci de tuns destinate uzului profesional sunt facute sa indeplineasca cele mai inalte standarde de calitate.

Pentru a realiza o finisare a tunsorii este nevoie de experienta, iar o foarfeca de filat reuseste sa incununeze talentul hairstylistului.

Barbieritul riguros se realizeaza cu succes cu ajutorul unui brici pentru barbierit. Este esential ca tehnicile potrivite sa fie imbinate cu acele briciuri de barbierit menite sa ofere aspectul ideal.

Procosmetic.ro este distribuitor autorizat Jaguar, Akashi, Olivia Garden si Kasho cei mai mari producatori de foarfeci de tuns profesionale. Te bucuri de cele mai bune preturi.

 

Seteaza descrescator

   

Articolele de la 1 la 24 dintr-un total de 268

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Seteaza descrescator

   

Articolele de la 1 la 24 dintr-un total de 268

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5