Cele mai mari schimbari de par ale celebritatilor din 2024 (Partea 2)
Bine ai revenit venit la o incursiune fascinanta in lumea schimbarilor de look ale vedetelor!

Asa cum am promis am revenit cu partea a doua pentru cele mai spectaculoase transformari de par ale celebritatilor din 2024!

18. Selena Gomez- adopta un breton Bardot la premiera "Lola"

Selena Gomez a uimit fanii cu o noua schimbare de look la premiera filmului "Lola". Actrita a afisat un breton tip Bardot, oferindu-le o privire premergatoare asupra rolului sau viitor ca legendara cantareata Linda Ronstadt, cunoscuta pentru bretonul ei bogat si iconic. Bretonul lui Gomez era voluminos si filat, incadrand perfect chipul sau delicat si evidentiind ochii ei expresivi. Coafura era completata de bucle lejere si valuri naturale, care i-au conferit un aer fresh si romantic.

19. Rihanna - adopta un look inspirat de Carmela Soprano la Paris

Rihanna a uimit din nou cu o transformare curajoasă la Paris, inspirata de personajul Carmela Soprano din serialul cult "Sopranos". Coafura sa, un bob blond platinat cu o bucla dramatica la nivelul liniei parului, a atras imediat atentia presei si a fanilor. Bobul platinat a fost o alegere indrazneata, care a contrastat cu tinuta sa eleganta si cu machiajul minimalist. Bucla dramatica a adaugat o nota de rafinament si a evocat o imagine a puterii si a feminitatii.

20. Julia Roberts - cucereste Parisul cu un breton romantic
Julia Roberts a stralucit pe podiumul Saptamanii Haute Couture de la Paris, la prezentarea colectiei Jacquemus "Les Sculptures", afisand un nou look chic si romantic. Actrita a renuntat la parul lung si voluminos cu care ne-a obisnuit, optand pentru un breton aplicat pe toata zona din fata a capului, care i-a conferit un aer fresh si tineresc.

Bretonul lui Roberts era filat si usor ondulat, incadrand perfect chipul sau delicat si evidentiind ochii ei expresivi. Coafura era completată de bucle lejere si valuri naturale, care i-au conferit un aer sofisticat si elegant.

21.Selena Gomez - adopta un bob lung si culoarea naturala a parului pentru noul an
Dupa ce a petrecut sarbatorile cu suvite blonde mierii, Selena Gomez a decis sa intre in noul an cu o schimbare de look. Fondatoarea brandului Rare Beauty a renuntat la blond si a revenit la culoarea sa naturala a parului, oferindu-i o nota fresh si naturala.

Transformarea a fost completata de o tunsoare bob lungă si chic, care i-a conferit un aer elegant si modern. Bobul lui Gomez este usor stratificat, cu varfuri texturate, care ii incadreaza perfect chipul si ii evidentiaza trasaturile delicate.

22.Jennifer Lopez - revine la bobul scurt la Saptamana Haute Couture de la Paris

Jennifer Lopez a uimit din nou cu o schimbare de look la Saptamana Haute Couture de la Paris. Vedeta din "Marry Me" a renuntat la parul lung si voluminos cu care ne-a obisnuit si a revenit la tunsoarea bob scurt, care i-a conferit un aer chic si modern. Bobul lui Lopez este la nivelul barbiei, cu varfuri usor texturate si o carare laterala. Coafura a fost completata de un machiaj natural si de o tinuta eleganta, care au accentuat frumusetea sa naturala.

23. Shay Mitchell - adopta o tunsoare "jellyfish" bruneta
Shay Mitchell a surprins din nou cu o schimbare dramatica de look! Actrita a renuntat la parul ei cuprat in stil western, optand pentru o tunsoare "jellyfish" bruneta, realizata de hairstylistul vedetelor Dimitris Giannetos. Noul look al lui Mitchell este o dovada a curajului si a creativitatii sale în materie de stil.

Tunsorea "jellyfish" se caracterizeaza prin straturi lungi si subtiri in partea de sus a capului, care se scurteaza treptat spre ceafa, creand un efect de umbre. Culoarea bruneta uniforma confera un aer elegant si sofisticat, in timp ce straturile texturate adauga o nota de dinamism si personalitate.

24. Zendaya - uimeste cu un breton Hepburn la Saptamana Haute Couture de la Paris
Zendaya a demonstrat incă o data ca este o adevarata regina a stilului la Saptamana Haute Couture de la Paris. Vedeta din Euphoria a uimit publicul cu un breton Hepburn super chic, care i-a conferit un aer elegant si sofisticat.

Bretonul lui Zendaya era filat si usor ondulat, incadrand perfect chipul sau delicat si evidentiind ochii ei expresivi. Coafura era completata de un machiaj natural si de o tinuta eleganta, care au accentuat frumusetea sa naturala.

25. Jennifer Aniston - adopta un bob asimetric la Globurile de Aur 2024
Jennifer Aniston a uimit la Globurile de Aur 2024 cu o schimbare de look indrazneata! Actrita a renuntat la parul lung si voluminos cu care ne-a obisnuit si a optat pentru o tunsoare bob asimetric, cea mai scurta pe care a purtat-o in ultimii ani.

Bobul lui Aniston este taiat la un unghi ascutit, cu o parte mai lunga pe o parte si mai scurta pe cealalta. Coafura a fost completata de bucle lejere si valuri naturale, care i-au conferit un aer elegant si sofisticat.

26. Ayo Edebiri -uimeste cu un bob scurt italian la debutul pe covorul rosu
Ayo Edebiri, proaspat castigatoare a unui Globul de Aur si a unui Emmy pentru rolul memorabil al lui Sydney Adamu din serialul "The Bear", a debutat pe covorul rosu al sezonului premiilor cu un look elegant si sofisticat. Actrita a optat pentru un bob scurt italian, o tunsoare clasica si atemporala care i-a pus in valoare trasaturile delicate si i-a conferit un aer rafinat.

Bobul lui Edebiri era taiat la nivelul barbiei, cu varfuri usor texturate si o carare laterala. Coafura a fost completata de un machiaj natural si de o tinuta eleganta, care au accentuat frumusetea sa naturala.

27. Karol G - adopta o coafura simpla cu parul blond
Karol G, renumita pentru parul ei roz aprins, a surprins fanii cu o schimbare de look pentru noul an. Cantareata hitului "Mi Ex Tenía Razón" a renuntat la nuanta vibranta de roz si a optat pentru o culoare blonda naturala, demonstrand ca frumusetea naturala este mereu în tendinte.

Noul look al lui Karol G este completat de o coafura simpla, cu părul prins intr-o coadă de cal.

28. Kristen Stewart - adopta micro-bretonul la Festivalul de Film Sundance
Kristen Stewart a demonstrat ca este mereu la curent cu tendintele din moda, afisand un micro-breton ("baby bangs") la deschiderea Festivalului de Film Sundance. Actrita a completat look-ul cu un coc chic, dar usor dezordonat, care i-a conferit un aer elegant si sofisticat.

Micro-bretonul lui Stewart era filat si usor ondulat, incadrand perfect chipul sau delicat si evidentiind ochii ei expresivi. Cocul era prins lejer in varful capului, oferind o nota de lejeritate si romantism coafurii.

29. Eva Longoria - adoptă un bob filat inspirat de Mick Jagger
Eva Longoria nu se teme sa experimenteze cu stilul ei! Regizoarea filmului "Flamin' Hot" a renuntat la coada lunga si eleganta pentru o tunsoare bob filat ("shaggy") inspirata de Mick Jagger, creata de hairstylistul Giannetos. Noul look al lui Longoria este o dovada a curajului si a creativitatii sale in materie de stil.

Coafura este completata de un breton filat care ii incadreaza perfect chipul si ii evidentiaza ochii expresivi.

30. Ciara - adopta coafuri spectaculoase dupa nasterea celui de-al patrulea copil
Ciara a demonstrat inca o data ca este o regina a stilului, afisand doua coafuri spectaculoase in prima saptamana după nasterea celui de-al patrulea copil.

La prima sa iesire publica, Ciara a uimit cu parul lung impletit, o coafura eleganta si feminina care i-a pus in valoare trasaturile delicate. Cateva zile mai tarziu, cantareata a surprins din nou cu o coafura voluminoasa cu suvite blonde in stil "Pam-bam anii 90", realizata de hairstylistul Giannetos. Noul look al lui Ciara a fost o dovada a curajului si a creativitatii sale in materie de stil.

31. Penélope Cruz - dicteaza tendinta bobului midi în 2024
Penélope Cruz nu se abate niciodata de la stilul elegant si rafinat, iar bobul midi pe care il poarta de curand este dovada perfecta. Aceasta tunsoare este definitia trendului in materie de par pentru 2024, conform expertilor, care o considera tunsoarea scurta a anului.

Bobul lui Cruz este taiat la nivelul umerilor, cu linii drepte si usor texturate. Coafura este completata de o carare laterala care ii incadreaza perfect chipul si ii evidentiaza ochii expresivi. Simplitatea si eleganta bobului lui Cruz o fac o alegere perfecta pentru femeile care doresc o tunsoare moderna si usor de intretinut.

32. Halsey - adopta din nou parul lung si castaniu
Halsey nu se teme sa experimenteze cu stilul ei, iar schimbarile frecvente de look sunt o dovada a personalitatii sale artistice vibrante. Desi recent a uimit fanii cu o tunsoare pixie bob blond si un nou iubit, cantareata hitului "Without Me" a surprins din nou cu o alta transformare radicala: a revenit la parul lung si castaniu.

Noul look al lui Halsey este o schimbare dramatica fata de pixie bob-ul blond pe care l-a afisat recent. Parul lung si castaniu ii ofera un aer mai matur si mai sofisticat, accentuand perfect trasaturile delicate ale fetei sale.

33. Camila Cabello - adopta un breton scurt la Festivalul de Film Sundance

Camila Cabello a demonstrat ca este mereu la curent cu tendintele din moda, afisand un breton scurt la Festivalul de Film Sundance. Cantareata a renuntat la parul despartit pe mijloc, optand pentru un stil grunge care i-a conferit un aer rebel si nonconformist. Bretonul lui Cabello era scurt si filat, incadrand perfect chipul sau delicat si evidentiind ochii ei expresivi.

34. Julianne Hough -adopta bobul scurt modern
Julianne Hough, cunoscuta publicului ca fosta vedeta a emisiunii "Dancing With the Stars", a demonstrat ca nu este niciodata prea tarziu sa experimentezi cu stilul, adoptand un bob scurt modern. Noul look al lui Hough este o dovada a curajului si a creativitatii sale in materie de coafuri.
Bobul lui Hough este taiat la nivelul barbiei, cu straturi texturate care ii confera un volum natural si o miscare fluida.
 

Anul 2024 a fost un an plin de surprize si inovatii in materie de coafuri pentru celebritati! De la bobul avangardist al Zendayei la bobul parizian al lui J.Lo, am vazut tot felul de tunsori, culori si coafuri uimitoare.

Sper ca te-ai bucurat de aceasta incursiune fascinanta in lumea coafurilor vedetelor!