Breaking news: Coafura, Spectacolul Talentelor! Descopea viitorul stilului cu cele mai mari nume din industrie
Bine ai venit la 'Coafura, Spectacolul Talentelor'!
GA.MA Italia Profesional te aduce in lumea stilurilor cu vedetele.

In cadrul 'Coafura, Spectacolul Talentelor', te asteapta Rossano Ferretti, Riawna Capri, Nikki Lee, si instrumentele profesionale de coafat de la GA.MA.
Editia nord-americana a acestui spectacol este condusa de Maestro Rossano Ferretti, alaturi de stilistii Riawna Capri si Nikki Lee. GA.MA Italia Profesional este sponsorul instrumentelor electrice de coafat pentru acest spectacol, produs de Shine Iberia. Acest format inovator isi propune sa descopere viitorul nume mare in coafura din tara. Va deveni cu siguranta parte din catalogul de continut al discovery+.

'Coafura, Spectacolul Talentelor': Un Format Proaspat pentru o Audienta Globala.
Zece coafori profesionisti din Spania, Italia, Mexic, Brazilia si Statele Unite isi vor demonstra talentul, abilitatile si creativitatea in fata lui Maestro Rossano Ferretti. Ferretti va fi gazda acestui spectacol, care va fi difuzat global in toate cele cinci versiuni. In fiecare editie, Rossano Ferretti va evalua munca concurentilor, insotit de un co-gazda din fiecare tara. Mai mult, celebritati cunoscute vor vizita salonul pentru a impartasi sfaturi despre coafura si rutinele lor de viata. Adaptarea la cerintele clientilor, analizarea caracteristicilor fizice si recomandarea celor mai avantajoase culori si tunsori, crearea de coafuri pentru evenimente speciale si revitalizarea parului deteriorat sunt doar cateva din provocarile cu care se vor confrunta concurentii 'Coafura'. In plus, acestia vor trebui sa isi demonstreze abilitatile de machiaj, completand look-urile cu un machiaj de vis. Vor pune la incercare creativitatea si viziunea lor in materie de coafuri, iar numele lor va deveni cunoscut in intreaga lume.

Castigatorul 'Coafura, Spectacolul Talentelor' va primi un premiu in valoare de 150.000 de dolari pentru a-si indeplini visul de a deschide un salon de lux. Pentru a asigura succesul acestui proiect, o echipa de experti condusa de Rossano Ferretti va fi la dispozitie. In plus, acesta va primi sustinere din partea principalelor branduri din industria parului:
• Produse profesionale pentru ingrijirea, colorarea si finisarea parului de la AlfaParf Milano
• Extensii Great Lengths
• Tratamente pentru par de la Rossano Ferretti Parma
• Uscatoare de la GA.MA Professional
• Mobilier de salon de la Maletti
• Castigatorul va primi, de asemenea, 10.000 de dolari in plus pentru a-i investi in salonul sau. In plus, acesta va fi cooptat in prestigioasa echipa internationala de predare a programului de masterat in coafura de la MDB Education.

UN STUDIO TV TRANSFORMAT INTR-UN MARE SALON
Pentru a da viata visului 'Coafura', un studio de televiziune a fost transformat intr-un salon de coafura de 1.000 m2. Bineinteles, salonul este echipat complet pentru a efectua lucrari spectaculoase. GA.MA iQ Perfetto a fost evidentiat inevitabil in imaginile initiale ale posturilor de lucru din salon. De asemenea, exista zone separate de spalare pentru a oferi ingrijire individualizata clientilor. Pe rafturi extinse sunt expuse produse de ingrijire a parului de cea mai buna calitate pentru colorare si imbunatatirea parului, precum si o varietate de extensii de par natural in diferite culori. Cu toate aceste produse, concurentii 'Coafura' pot finaliza toate provocarile folosind materiale de inalta calitate de la branduri.

NUME DE VARF IN LUMEA STILIZARII
Maestrul coafurilor Rossano Ferretti este unul dintre cei mai cunoscuti stilisti din lume. Acesta apartine celei de-a treia generatii a unei familii de stilisti din Campegine, un mic oras italian cu doar 500 de locuitori. De-a lungul anilor, a creat un imperiu global al stilizarii. Este renumit pentru munca sa in ingrijirea parului cu produse italiene de designer, iar saloanele sale de lux deservesc adesea celebritati, regi si VIP-uri din intreaga lume. Riawna Capri si Nikki Lee s-au intalnit in 2002 la Fred Segal Beauty din Santa Monica, unde isi incepeau carierele. A fost inceputul unei mari prietenii si a unei relatii profesionale care dureaza si astazi. Salonul lor, Nine Zero One, lansat in 2009, este situat in inima Los Angelesului. Este un spatiu modern, inspirant, unde numerosi artisti de la Hollywood vin regulat. Printre acestia se numara Selena Gomez, Nina Dobrev, Hillary Duff si Emma Roberts, printre altii.

Cu un spectacol plin de inspirație și inovație, 'Coafura, Spectacolul Talentelor' promite să redefinească standardele în industria coafurii și să lanseze viitorul acestei arte fascinante.

Ne revedem curand cu alte stiri internationale si noutati din lumea frumusetii.

Pana data viitoare, bucura-te de frumusete si creativitate fara limite!