O manichiura colorata pentru o primavara perfecta

Primavara, cel mai asteptat si indragit anotimp, a sosit! Este perioada anului cand noi toate inflorim, stralucim si incepem sa fim din ce in ce mai atente la ceea ce purtam, cum ne facem manichiura, cum ne machiem, cum ne vopsim parul. Dupa cum spuneam, odata cu venirea acestui minunat anotimp, grija noastra pentru tot ceea ce tine de aspectul nostru creste, lucru care nu poate decat sa ii incante pe reprezentantii sexului masculin.


Si unghiile vor beneficia de atentia ta sporita in acest sezon. Culoarea ojei semipermanente, forma unghiilor, aplicatiile de pe acestea sunt cateva din problemele pe care le ridica acest sezon in ceea ce priveste o manichiura perfecta. Acesta este si motivul pentru care am scris acest articol, ca sa iti raspund la toate nelamuririle tale legate de cum poti avea o manichiura perfecta. Uite la ce m-am gandit…

Culori vii

In mod sigur, iarna aceasta ai utilizat culori inchise si reci: negru, indigo, maro… Este timpul sa faci o schimbare odata cu venirea primaverii. Poarta-ti unghiile in culori cat mai vii. Rosu, portocaliu, galben, verde, roz, mov sunt doar cateva din sugestiile mele pentru tine. Foloseste o oja semipermanenta profesionala pentru a reusi sa ai mereu o manichiura perfecta. Cupio To Go! Pink Happiness oja semipermanenta termica, Cupio To Go! Glitter Marshmellow oja semipermanenta termica, Cupio To Go! Glitter Poison Green oja semipermanenta termica sunt doar cateva din recomandarile mele pentru aceasta primavara. Aceste oje semipermanente iti vor asigura o acoperire perfecta atat pe unghiile naturale, cat si pe unghiile artificiale, iar culorile termice iti vor invalui unghiile intr-un joc miraculos de culori.

Pietre stralucitoare

Pentru un aspect cat mai placut si stralucitor al unghiilor, iti recomand sa iti aplici primavara aceasta cat mai multe pietricele. Pietrele pe care le alegi pot avea culori, forme si dimensiuni diferite, insa toate te vor ajuta sa obtii o manichiura cat mai estetica si interesanta. Iti poti face diferite modele cu ajutorul pietrelor de dimensiuni mai mici, de la floricele pana la inimioare, stelute si fundite. Trebuie doar sa indraznesti, iar rezultatele vor fi garantate pe masura asteptarilor!

Sclipici praf

Sclipiciul este un element foarte popular in randul doamnelor si domnisoarelor. Sclipiciul este folosit in orice sezon, atat in realizarea machiajului de ocazie, cat si in obtinerea unei manichiuri deosebite. Poti incerca sa iti aplici sclipici de diferite culori, chiar si sclipici multicolor, iar unghiile tale nu vor trece neobservate. Fii indrazneata primavara aceasta iar aprecierile nu vor intarzia sa apara!

Indrazneste si tu in primavara aceasta! Fie ca este vorba de o culoare indrazneata sau de pietre si sclipici este important sa iti porti manichiura cu incredere si sa o personalizezi in functie de preferintele tale.