Cum sa iti alegi culoarea ojei in functie de zodie

Sursa foto: www.pinterest.com

 

Manichiura unei femei este deosebit de importanta, fiind cunoscuta drept „cartea de vizita” a acesteia. De aceea, este indicat sa acorzi o atentie ridicata felului in care iti ingrijesti mainile si unghiile, pentru a face mereu o impresie buna. Culoarea ojei pe care o porti zi de zi este si ea importanta, deoarece ea trebuie sa iti reprezinte personalitatea. De asemenea, trebuie sa stii ca fiecarei zodii ii este atribuita o culoare benefica, care te poate ajuta sa iesi in evidenta. Hai sa descoperim impreuna cum sa iti alegi culoarea ojei semipermanente in functie de zodia ta!


Berbec

Despre femeia berbec se spune ca este „Marea Doamna” a zodiacului, mereu indrazneata si extrem de preocupata de o imagine perfecta. Unei astfel de personalitati puternice ii poate fi asociata o culoare la fel de indrazneata si anume rosu. Daca te regasesti in aceasta descriere, iti recomand Cupio To Go! Bloody Mary oja semipermanenta.

Taur

O alta prezenta remarcabila din zodiac este femeia taur. O fire puternica, hotarata si extrem de deschisa, femeii taur i se potrivesc nuantele de verde deschis, un exemplu bun fiind Cupio To Go! Aquamarine oja semipermanenta.

Gemeni

Femeia gemeni este o mare iubitoare de ordine si armonie, motiv pentru care acestei personalitati i se potriveste culoarea albastru. Cu siguranta, orice femeie gemeni care va purta Cupio To Go! Amazon oja semipermanenta nu va trece neobservata.

Rac

Femeia rac este una dintre cele mai sensibile personalitati ale zodiacului. Caracteristicile definitorii ale acesteia sunt puritatea si eleganta. Culoarea ojei care se potriveste perfect cu felul de a fi a acesteia este albul. Daca aceste atribute te definesc si pe tine, iti recomand Cupio To Go! Belgica oja semipermanenta.

Leu

Femeia leu este foarte impozanta si dornica sa fie mereu stralucitoare. De aceea, acesteia i se potrivesc culorile auriu si galben, ce o vor ajuta sa iasa mereu in evidenta. Pentru o manichiura tot timpul in voga, iti recomand Cupio To Go! Bronze Nude oja semipermanenta.

Fecioara

Fecioarele sunt firi extrem de dinamice si mereu deschise catre noi provocari. O culoare perfecta in concordanta cu personalitatea lor este portocaliul. Cu siguranta, oricarei femei fecioara i-ar sta bine daca ar alege Cupio To Go! Casual Chic oja semipermanenta.

Balanta

Femeia balanta este o fire echilibrata, in cautare de frumos si armonie. O culoare definitorie a personalitatii acesteia este albastru, mai cu seama nuantele mai deshise. Un exemplu foarte bun este Cupio To Go! Carribean Blue oja semipermanenta.

Scorpion

Firi misterioase, enigmatice si elegante, femeile scorpion au tendinta de a opta pentru culori mai inchise. Ele se vor simti mereu in largul lor cu o manichiura de culoare neagra, pe care o pot obtine cu succes cu Cupio To Go! Fatal Glance oja semipermanenta.

Sagetator

Femeia sagetator este o mare iubitoare de frumos, ordine si armonie. Cu siguranta, o altfel de personalitate se va simti in largul ei cu oja Cupio To Go! Esmeralda oja semipermanenta termica.

Capricorn

Firi foarte stapane pe sine si introvertite, femeile Capricorn vor alege mereu culorile mai inchise pentru manichiura lor. Un exemplu foarte bun este Cupio To Go! Eternity oja semipermanenta cu care sigur te vei simti in largul tau!

Varsator

O alta prezenta interesanta a zodiacului este femeia varsator. Caracterizata de rafinament si mister, aceasta va alege intotdeauna o culoare inchisa, un exemplu fiind Cupio To Go! Electric Blue oja semipermanenta.

Pesti

Extrem de sensibila si delicata, personalitatii femeii pesti i se potrivesc nuantele de mov. Cu siguranta, nicio femeie pesti nu va trece neobservata daca poarta Cupio To Go! Electric Purple oja semipermanenta.