Ce incerci in materie de frumusete in 2018?

Sursa foto: Pexels.com

 

Cel mai probabil deja ti-ai trasat cateva obiective pentru anul 2018, cum ar fi mersul la sala sau un regim alimentar sanatos. Pentru ca este usor sa cazi prada rutinei si sa aplici mereu acelasi trucuri de infrumusetare, nu diminua la inceputul de an o strategie de beauty, pentru ca in 2018 sa te simti si mai increzatoare in fortele proprii.


Paleta de produse care ti se pune la dispozitie in magazine este una extrem de larga, insa de multe ori misiunea ta este in felul acesta mult ingreunata. Apare firesc intrebarea ce mai aduci nou in ritualul tau zilnic de frumusete? Cateva sfaturi iti vor fi de folos.

Privire seducatoare

Privirea conteaza, iar un rimel profesionist te va ajuta sa iti arcuiesti genele intr-un mod surprinzator. Chiar daca este weekend si nu ai nici cea mai mica dispozitie pentru a iti aplica machiajul, nu renunta la rimel, dureaza cateva secunde. Tine cont ca exista nu doar baza de machiaj peste care aplici fondul de ten, dar si baza pentru mascara. Este tot un rimel, insa de culoare alba, care are ca scop sa ofere volum. Peste el poti folosi orice tip de rimel, care se va aplica perfect pe fiecare geana in parte, aratandu-le mai multe si mai lungi.

Daca inca nu ai incercat genele false, tine cont si de aceasta inovatie tot mai iubita si adoptata, fie acasa sau la salon.

Sprancenele groase, pronuntate, stufoase au succes. Nu iti face griji! Exista o varietate de produse care iti evidentieza sprancenele, fie ca alegi crema pentru definirea lor, pudra, fard sau creion.

Unghii atractive

Imbogateste-ti arsenalul sticlutelor de oja cu nuante noi, culori intense, tonuri neutre sau inchise. Pentru ca este important sa ai o manichiura impecabila, solutia vine de la oja semipermanenta.

De asemenea, iesi din tipar in 2018 cu o manichiura care sa adopte forme geometrice. In cazul in care iubesti manichiura frantuzeasca, foloseste pentru partea de varf culori intense.

Iarna incearca o manichiura cu nuante precum gri, bleumarin, grena, caramel, alb-rosu, primavara tonuri de roz, piersic, vara nuante aprinse de orange, turcoaz, toamna auriu, cafeniu, maro roscat.

Un par ingrijit atent

In primul rand este nevoie de produse adecvate tipului tau de par si de unele profesionale, care sa nu atace firul de par.

Apoi, daca iti place sa iti indrepti parul cu placa, tine cont de un spray cu protectie termica, dar si mai important, investeste intr-o placa de par ceramica de top, care protejeaza parul si il netezeste fara sa il rupa sau sa-l deterioreze. Un ulei de par este ideal pentru a scapa de firele despicate, iar daca iti vopsesti parul se impune o masca speciala pentru intensificarea culorii, vitalitate si regenerare.

Incearca produse de infrumusetare noi. Pe masura ce incerci alte si alte optiuni, acestea incep sa iti placa pentru ca vezi rezultate. Procosmetic iti ofera o gama larga de produse profesionale, fie pentru ingrijirea parului, manichiura, machiaj cosmetica.