5 oje semipermanente ideale pentru sarbatori

Alegerea unei nuante potrivite de oja semipermanenta este o problema cu care toate ne confruntam de sarbatori. De cele mai multe ori, ne dorim o manichiura impecabila pentru trecerea dintre ani. Unele dintre noi optam pentru culori mai indraznete, altele pentru modele de iarna, altele pentru putina stralucire… Dar ce facem cand toate cele mentionate sunt pe placul nostru? Uite la ce m-am gandit ca ai putea incerca!


Clasicul rosu

Daca esti o persoana eleganta si dornica de a fi mereu in centrul atentiei, iti recomand sa folosesti o oja semipermanenta rosie. Atat rosul deschis, cat si cel mai inchis, pot oferi stralucire si rafinament unghiilor tale. De altfel, rosu este o culoare pe care o poti asorta la orice. Un alt punct forte al clasicului rosu este ca il poti purta atat la evenimente de zi, cat si la cele de seara. Pentru rezultate uimitoare, iti recomand o oja semipermanenta profesionala cu o culoare foarte pigmentata ce asigura o acoperire perfecta atat pe unghiile naturale, cat si pe unghiile artificiale.

Elegantul negru

O alta culoare de oja semipermanenta potrivita pentru perioada sarbatorilor de iarna este negru. Cu aceasta culoare nu vei da gres niciodata. Trebuie sa mai stii si ca negrul este una dintre cele mai cautate culori ale sezonului rece, pe care orice doamna sau domnisoara o poate purta cu multa eleganta. Poti folosi oja semipermanenta termica neagra. Foarte interesant la aceasta oja semipermanenta este felul cum culorile termice iti invaluie unghiile intr-un joc miraculos de culori.

Cupio Oja semipermanenta termica To Go! Black Raven 15ml

Minunatul slipici

Sclipiciul este mereu o buna idee! Poti incerca o oja semipermanenta cu sclipici, iar unghiile tale nu vor trece neobservate. Pentru o manichiura perfecta, iti recomand sa aplici o oja semipermanenta profesionala de la Cupio cu o rezistenta garantata de 4 saptamani pe unghii ce confera un luciu puternic care nu se estompeaza in timp. Este si foarte practica. Datorita formulei inovatoare, se usuca la lampa led in doar 30 de secunde, iar la lampa UV in 120 secunde. O poti comanda de pe Procosmetic in sectiunea manichiura-pedichiura- oja semipermanenta si accesorii- oja semipermanenta- Cupio.

Cupio Oja semipermanenta Winter Collection To Go! Holly Jolly 15ml

Modernul mov

Movul este una dintre culorile momentului. Pentru a fi in tendintele iernii, o buna idee este sa optezi pentru o oja semipermanenta de culoare mov. Rezultatele nu te vor dezamagi!

Cupio Oja semipermanenta Ce vor femeile - Surprinde-ma! 15ml

Suavul nude

O manichiura nude ofera mereu aceea senzatie de curatenie si doza de prospetime de care ai nevoie pentru sarbatori. Extrem de potrivita pentru orice tinuta sau eveniment, oja semipermanenta nude te poate scoate din orice incurcatura.

Cupio Oja semipermanenta To Go! Warm Nude 15ml

Acum ca ai atatea idei pentru sarbatori, nu iti ramane decat sa te decizi care este cea mai potrivita pentru tine. Nu uita! Un look minunat de sarbatori doar cu o manichiura perfecta se poate obtine!