MAKE-UP ATELIER PARIS, BRANDUL VEDETELOR

Sursa foto: www.pinterest.com

Iarna aceasta mari surprize se anunta la Procosmetic. Si da, una dintre acestea este aducerea unui nou brand de produse cosmetice profesionale. Insa nu orice fel de brand, ci brand-ul vedetelor… asa ca pregateste-te!


Make-up Atelier Paris este unul dintre cele mai cautate branduri de make-up. Produsele de la Make-up Atelier Paris sunt utilizate de majoritatea make-up artistilor care au standarde foarte ridicate in ceea ce priveste calitatea produselor aplicate.

Brand-ul vedetelor, asa cum este supranumit de cei din domeniu, Make-up Atelier Paris detine game variate de produse profesionale, cuprinzand tot ce ai nevoie pentru a realiza un machiaj de Hollywood. Baze de machiaj, fonduri de ten, pudre, anticearcane, corectoare, rujuri, farduri de pleoape, toate aceste produse de make-up au fost concepute special pentru a crea un look perfect, un look WOW la care noi toate visam! Pentru a putea obtine cat mai multe informatii despre fiecare produs in parte, te invit sa accesezi sectiunea machiaj, unde te asteapta peste 200 de produse incredibile ale brandului Make-up Atelier Paris.

Si cum am tot vorbit despre acel look glossy, de invidiat, am facut pentru tine o selectie de produse Make-up Atelier Paris, care, cu siguranta te vor ajuta sa indeplinesti aceasta misiune. Ai nevoie doar de cateva produse si putina inspiratie…

Baza de machiaj

Primul pas pentru un look impecabil este gasirea si aplicarea unei baze de machiaj potrivita tenului tau. Este foarte important sa stii ca pentru a avea un machiaj perfect si de lunga durata trebuie sa aplici aceasta baza de machiaj inaintea fondului de ten. Daca ai un ten cu tendinte de ingrasare si vrei sa scapi de acel efect lucios, am solutia perfecta pentru tine. Iti recomand Make-Up Atelier Paris baza de machiaj antistralucire pentru ten gras. Aceasta baza de machiaj contribuie la neutralizarea secretiei excesive de sebum, ajutand tenul sa isi pastreze aspectul mat si catifelat pe intreg parcursul zilei.

Anticearcan

Pentru acele dimineti cand nu te odihnesti prea bine, oboseala te ajunge si iti lasa semne vizibile in zona ochilor iti recomand sa aplici un anticearcan. Foloseste cu incredere Make-Up Atelier Paris Waterproof anticearcan gel Apricot Medium pentru un look fresh, indiferent de circumstante. Este un gel ultrarezistent la transfer ce dispune de o mare putere de acoperire. De asemenea, este rezistent la transpiratie, sebum si apa ceea ce il recomanda cu incredere pentru uz profesional.

Fond de ten

Alegerea fondului de ten este un aspect crucial in obtinerea unui machiaj frumos. Trebuie sa te asiguri ca fondul de ten se pliaza pe necesitatile tenului tau. Alege un fond de ten profesional care sa nu iti incarce fata si sa iti confere un aspect natural. Daca esti in cautarea unui fond de ten care sa arate perfect pe durata intregii zile, iti sugerez sa incerci Make-Up Atelier Paris fond de ten Waterproof Natural Beige nr. 3. Rezultatele sunt absolute spectaculoase! Este rezistent la caldura si apa sau la un grad inalt de umiditate. Incearca-l si tu.

Ruj

Si cum rujul este nelipsit din machiajul nostru, alege mereu unul a carui culoare sa iti scoata in evidenta trasaturile frumoase si sa se potriveasca personalitatii tale. Am si o recomandare pentru tine: Make-Up Atelier Paris paleta ruj 5 culori 22. Este o paleta special conceputa pentru profesionisti astfel incat acestia sa poata oferi un contur cat mai precis buzelor. Contine pigmenti speciali care confera machiajului o rezistenta indelungata.

Dupa cum vezi, cu produsele potrivite si tu poti arata ca un star international. Fii indrazneata! Incearca si tu produsele Make-up Atelier Paris pentru un look de invidiat!