GHID DE APLICARE A FONDULUI DE TEN

Sursa foto: www.pinterest.com

Fondul de ten…nelipsitul produs cosmetic din trusa de machiaj a oricarei doamne sau domnisoare. Din diferite motive, suntem nevoite zilnic sa ne aplicam acest produs. Este probabil unul dintre cele mai importante produse cosmetice de care nu ne putem desparti, indiferent de situatie. Alegerea corecta a fondului de ten, cat si metoda de aplicare a sa pot ruina sau din contra, pot infrumuseta machiajul de zi cu zi.


Alegerea fondului de ten este foarte importanta. Pentru a avea un machiaj intact ore si ore si ore, fara a incarca tenul, iti recomand sa utilizezi un fond de ten profesional. Avanatajele utilizarii unui fond de ten profesional sunt numeroase. In primul rand, fondurile de ten profesionale sunt net calitative, nefiind agressive cu tesutul pielii tale. In al doilea rand, acestea au o rezistenta mult mai mare comparativ cu celelalte, machiajul ramanand intact pe intreaga zi. In al treilea rand, fondul de ten profesional confera acel aspect natural mult dorit, mascand bine imperfectiunile.

Am si cateva recomandari pentru tine. Daca esti in cautarea unui fond de ten care sa iti ofere un look perfect intrega zi, iti sugerez sa incerci Evagarden Fond de ten Nude Light Rezultatele sunt uimitoare! Este rezistent la caldura si apa sau la un grad inalt de umiditate. Incearca-l si tu!

Evagarden Fond de ten Nude Light 280 Tender Peach 30 ml

Daca ai un ten matur, o varianta foarte potrivita este Evagarden Fond de ten lichid Perfect Skin. Fondul de ten antiage asigura hidratare si protectie pe parcursul intregii zile, fiind ideal pentru tenul matur cu tendinte de uscare. Compozitia sa enumera unt de shea, ceai verde, acid hialuronic, dar si vitamine A, C si E care il fac potrivit pentru uzul zilnic, protejand pielea contra factorilor daunatori externi si avand un efect de antioxidare. Si daca te-am convins, hai sa vedem care sunt cei mai importanti pasi in aplicarea corecta a fondului de ten!

Evagarden Fond de ten lichid Perfect Skin 128N Biscuit 30 ml

 

Curatarea tenului

Pentru ca fondul de ten sa poata patrunde bine in tesutul pielii este important sa iti cureti fata inainte. Poti apela la mai multe variante, in functie de preferintele tale: apa tonica si discuri demachiante, gel sau spuma de curatare faciala, lotiune demachianta, servetele umede faciale, apa micelara si discuri demachiante, apa termala. Dupa cum iti spuneam ai numeroase variante din care poti opta. Gaseste varianta care se potriveste cel mai bine nevoilor tenului tau.


Hidratarea pielii

Inainte de a aplica fondul de ten este indicat sa folosesti o crema hidratanta sau o baza de machiaj. Astfel, fondul de ten se va intinde mult mai bine si va rezista pe o durata mai lung de timp. De asemenea, utilizarea unei creme sau unei baze de machiaj iti va mentine pielea mereu hidratata, impiedicand aparitia semnelor de imbatranire.

Dr. Spiller Crema hidratanta cu colagen Aqua Plus 200ml

Aplicarea fondului de ten

Un alt aspect extrem de important este felul in care iti aplici fondul de ten. Pentru rezultate uimitoare si de durata este indicat sa aplici fondul de ten cu un buretel special. Fii sigura ca ai intins fondul de ten bine pe intreaga zona a fetei, inclusiv pe gat si pe decolteu pentru un look natural. De asemenea, nu utiliza o cantitate mare de fond de ten. Acest lucru iti va face fata sa arate artificial, conferind acel aspect de portelan, extrem de neplacut.

Fixarea fondului de ten

Imediat dupa ce ai terminat cu aplicarea fondului de ten este recomandat sa folosesti o pudra pentru fixarea acestuia. Astfel, machiajul tau va capata un aspect ingrijit. Poti utiliza o pudra pulbere, de culoarea fondului de ten, sau cu o nuanta mai inchisa pentru un look mai bronzat.

Cupio Pudra pulbere Soft Luminous - Light 19g

Este foarte simplu sa ai un machiaj armonios. Tot ce ai de facut este sa urmaresti cu atentie pasii prezentati iar rezultatele uimitoare nu vor inceta sa apara!

Until next time,

Echipa Procosmetic