Cum transformi un machiaj de zi intr-unul de seara?

Sursa foto: www.pinterest.com

 

Timpul… o problema cu care toate ne confruntam. Angrenate in problemele de zi cu zi, adesea sunt moment in care timpul nu ne permite sa facem tot ceea ce ne dorim. In mod sigur si tu te-ai confruntat cu timpul insuficient in diferite situatii, cum ar fi pregatirea pentru un eveniment, party, dineu, zi de nastere s.a. Sunt moment in care, obosite dupa o zi lunga si grea, trebuie sa concepem un look fresh si armonios, avand la dispozitie cel mult o jumatate de ora… Suna imposibil, nu?


De aceea m-am gandit sa iti impartasesc cateva trucuri prin care iti poti transforma machiajul de zi intr-unul de seara, urmand doar cativa pasi simpli. Uite cat de usor poti face acest lucru…

Aplica anticearcan

Un pas important este sa adaugi putina prospetime machiajului tau. Ascunde semnele de oboseala prin aplicarea unui anticearcan. Fata ta va capata acel aspect fresh de care ai nevoie pentru o noapte lunga. Iti recomand sa folosesti un anticearcan profesional, cu un grad ridicat de acoperire. O buna idee este Evagarden Corector Perfector. Este un gel ultrarezistent la transfer ce dispune de o mare putere de acoperire. De asemenea, este rezistent la transpiratie, sebum si apa ceea ce il recomanda cu incredere pentru uz profesional. Incearca-l si tu!

Foloseste fond de ten

Cu un buretel sau o pensula speciala aplica putin fond de ten profesional pe intreaga fata. Indinte-l usor prin tamponare. Ai nevoie de putina culoare dupa o zi lunga… Si pentru ca machiajul tau sa reziste cat mai mult poti incerca Evagarden Fond de ten Nude Light 282 Beige. Este rezistent la caldura si apa sau la un grad inalt de umiditate. Adaosul de silicon permite mentinerea hidratarii straturilor superioare ale epidermei.

Aplica glitter

In mod cert, pentru un look uimitor si seducator ai nevoie de putin glitter. Acest truc iti poate transforma total machiajul de zi intr-unul de gala. Si nu uita! Glitterul este un element de pe lista tendintelor momentului ceea ce te va face cu siguranta remarcata. Poti folosi Make-Up Atelier Paris glitter Gold 06. Acest glitter confera stralucire si eleganta oricarui machiaj.

Scoate in relief buzele

Cu siguranta, buzelor tale trebuie sa le acorzi o importanta deosebita atunci cand realizezi un machiaj de seara. Indrazneste, foloseste un ruj profesional dintr-o gama de make-up pentru buze! Foloseste o culoare aprinsa pentru a scoate in relief buzele. Iti recomand Make-Up Atelier Paris paleta ruj 5 culori 09. Este special conceputa pentru profesionisti astfel incat acestia sa poata oferi un contur cat mai precis buzelor. Contine pigmenti speciali care confera machiajului o rezistenta indelungata. Rujurile au o textura mata si translucida sau lucioasa si usor sclipitoare, imbogatita cu vitamina E pentru hidratare si protejare de lunga durata. Paleta contine 5 nuante diferite: Gloss Salmon gold 091, Red 2 092, Red 3 093, Red 4 094, Red 5 095. Aplicarea acestora se face cu o pensula speciala.

Acum ca ai vazut cat de usor poti da stralucire unui machiaj de zi, fii gata de distractie! Simte-te bine si ai toate sansele sa devi regina serii!